Αποκάλυψη tsipasblog : Αυτό είναι το «κρυφό» σχέδιο του Π.Σταθάκη, που θα το… πουλήσει ως λύση “αυτή μόνο, δεν υπάρχει άλλη”

Στα χρόνια μου, η Παναχαϊκή να βρει έναν κανονικό πρόεδρο, είναι απίθανο. Μόνο: Εξωγήινο θα βρει, εξωπραγματικό, πρόεδρο άλλου πλανήτη. Μεταξύ μας αν κοζάρεις τα πρωτοσέλιδα αυτών των ημερών, για τη διαδικασία που ακολουθείται, ώστε να προκύψει η νέα διοίκηση, που θα προκύψει από την αποχώρηση του Πέτρου Σταθάκη, τι λες; Πως δεν υπάρχει τέτοιο σκηνικό, και στη σκηνή του Δελφιναρίου μάλλον δεν θα το βρεις, δεν θα γελάσεις τόσο πολύ. Όποιος έχει μάτια και βλέπει, έχει επαναπρογραμματίσει το μυαλό του για να σκέφτεται, σ’ αυτούς ανήκει το Τσίπας Μπλοκ. Μπορεί να συμπεράνει εύκολα.

Το σχήμα θα είναι ( αν δεν φύγουν τελευταία στιγμή ) : Πέτρος Σταθάκης (να μην φαίνεται), Τζιμ Αντωνάκας (να φαίνεται), Γιώργος Γκάμαρης (σαν Χορηγός). Ο Σταθάκης προσπαθεί να «παντρέψει» αυτούς με τους Βοόρειους που είχε. Ο Αντωνάκας να ψήσει κάποιους Ελληνοαμερικανούς και Ελληνογερμανούς που ξέρει και ο Γκάμαρης έναν Καναδό που έχει την Μπύρα που προσπαθεί να πουλήσει .. Και η ζωή θα συνεχίζεται. Άλλος δεν υπάρχει που λένε «ψάχνει» 2 μήνες. Ο Αντωνάκας είναι και απλά έπρεπε να φανεί σαν μοναδική λύση !!!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Υγ. Η εκτίμηση όμως είναι ότι δύσκολα θα κατέβουν..

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.