Πάει, χάλασε ο κόσμος, και η αριστερά…

Είπαμε ότι άλλαξε το κορίτσι, βρήκε κι έναν άντρα να την ικανοποιεί ερωτικά, αλλά όλα έχουν ένα μέτρο… Δεχθήκαμε την αλλαγή στην πολιτική της συμπεριφορά διότι η πασιονάρα έδινε προεκλογικό αγώνα κι άρχισε να μαζεύει ψήφους έξω από τα συρματοπλέγματα στα στρατόπεδα της ιδεολογίας… Πως αλλοιώς να ξεπεράσει το 3%; Ο κόσμος της χαμογέλασε, κι εκείνη ένοιωσε πως όφειλε να ανταποκριθεί… Να κάνει χαρούλες και αγαπούλες… Σκερτσάκια με τη βοήθεια του ειδικού, του Μπιμπίλα…

Η 47χρονη Ζωή το παρατράβηξε. Πρώτη ομιλία της στη Βουλή και μας βγήκε πολύ τσίου τσίου… Η καπετάνισσα της Πλεύσης μίλησε για την… αγάπη την ικανή να κινήσει το σύμπαν, να μετακινήσει βουνά. Όχι, ρε. Ναι, ρε!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πάει ο κόσμος χάλασε, να το δεχθούμε. Η πρόεδρος του κόμματος – που θα κάνει αληθινή αντιπολίτευση – στην παρθενική της επιστροφή στα ιστορικά έδρανα της Βουλής έκανε λόγο για τα… όνειρα και το ξύπνημα τους, την εκδίκηση τους.

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.