To «Όραμα» μετονομάζεται σε «Deus» και ακόμη δύο αγορές του Γκόγκου

Αντώνης Ρέμος, Βασίλης Γκόγκος

«Θα μπαίνεις μέσα και θα παθαίνεις σοκ και δέος, θα ανοιγοκλείνετε τα μάτια. Τέτοια είσοδο, τέτοιο μαγαζί δεν θα υπάρχει, δεν θα το έχετε ξαναδεί. Και όχι, δεν είναι εφεύρεση αποκλειστική από το μυαλό μας, προχωρημένες πλάκες, λες και ακούς σκετς επιθεώρησης. Αυτό το παιχνίδι θα δείτε και στην πραγματικότητα, θα απευθύνεται σε προχωρημένες και απαιτητές της ποιότητας».

Έτσι χαρακτηρίζει ο ειδικός συνεργάτης του ”ΤΣΙΠΑΣ ΜΠΛΟΚ” από την Θεσσαλονίκη, το νυχτερινό κέντρο «Όραμα», στην περιοχή αεροδρομίου. Με αφορμή την επιστροφή του. Γνωρίζετε πως στην μετά εποχή Βέρτη, έχει πέσει στα χέρια του Βασίλη Γκόγκου και του Αντώνη Ρέμου. Πάντα “πακέτο” πάνε αυτοί. Ο κόσμος να χαλάσει, αυτό δεν θα χαλάσει. Δεν έχει γίνει ακόμη επίσημη ανακοίνωση το πότε θα ανοίξει, μετά τις 15 Αυγούστου μαθαίνουμε εμείς και με το όνομα «Deus»

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Από την ίδια πληροφόρηση προκύπτει και κάτι άλλο. Η αγορά δύο μαγαζιών που έκανε ο Γκόγκος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το ένα θα είναι για καφέ και φαγητό, το άλλο θα μπορεί να εξυπηρετεί live, που θα γίνουν με πιο μικρά ονόματα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.