ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-BOMBA «Tsipas-Blog»- Προωθούν 30αρη ΟΝΕΔΙΤΗ για Δήμαρχο Πατρέων!

Πολλές φορές χρησιμοποιούμε τη λέξη «βόμβα» σε παρόμοιες ειδήσεις, ακόμα και καταχρηστικά. Αυτήν τη φορά όμως, η χρήση της, δεν εμπεριέχει καθόλου δημοσιογραφική υπερβολή.

Η είδηση πως μεγάλος αγώνας γίνεται από την ΝΟΔΕ Αχαΐας, έτσι ώστε να κατέβει νέος, μορφωμένος και ενεργό μέλος στη ΝΔ για δήμαρχος της Πάτρας, μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί…«Βόμβα» και μάλιστα μεγατόνων. Αυτό είναι κάτι που κυκλοφορεί ως φήμη, την τελευταία περίπου βδομάδα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει, έως τώρα, κάποια επίσημη ανακοίνωση-ενημέρωση από τους εμπλεκόμενους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε πως υπό τις υπάρχουσες συνθήκες (Μπακαλάρος μάλλον δεν θα κατέβει και η υποψηφιότητα του Χριστόπουλου δείχνει διασπαστική) φαντάζει ως η μόνη λύση. Για αυτό και, όπως μαθαίνω, τον πλαισιώνει όλος ο κόσμος της τοπικής ΝΔ, αν βέβαια δεχτεί και υπό τον όρο ότι θα δώσει και το χρίσμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Επισημαίνεται δε από τις ίδιες πηγές του «tsipas blog», ότι αν τελικά κατέβει στις εκλογές, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να πάει περίπατο στο β γύρο, αφού τότε ο Χριστόπουλος θα πέσει σαν χάρτινος πύργος. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι η οριστική απόφαση, αν θα το επιχειρήσει ή όχι, θα παρθεί μετά τη γιορτή του Αγίου Ανδρέα. Όπου μεταξύ άλλων θα παρευρεθεί και ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.