ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στην «κούρσα» για τον δήμο Πάτρας ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος

Κι ενώ σύσσωμα τα κόμματα -και δη αυτά που επιδιώκουν την πολιτική κυριαρχία και τον πρωταγωνιστικό ρόλο, όχι μόνο σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, αλλά και στο κομμάτι που αφορά την τοπική αυτοδιοίκηση – κινούνται ήδη σε ρυθμούς εκλογών, παρότι ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί το πότε θα γίνουν, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το «τsipas blog», ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος σκέφτεσαι εδώ και καιρό, από πέρσι συγκεκριμένα, (και πολύ σοβαρά) το επόμενο πολιτικό του βήμα. Το οποίο, σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, ενδέχεται να έχει άμεση σχέση με την διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου της Πάτρας.

Ο ένας εκ των πιο στενών συνεργατών του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολου Κατσιφάρα, «μετά από ώριμη σκέψη», φέρεται να έχει πάρει την απόφαση του. Με άλλα λόγια, να αποτραβηχτεί από τα καθήκοντα του Αντιπεριφερειάρχη, που ασκεί από το 2010 , και, πλέον, να στραφεί προς την πόρτα της Μαιζώνος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Θέλοντας δε, η ίδια πηγή, να ενισχύσει τα επιχειρήματα της, έφερε για παράδειγμα στην κουβέντα μας τις παροτρύνσεις φίλων και ατόμων που «καλοβλέπουν» την περίπτωση του. «Είναι ο μοναδικός που μπορεί να …χτυπήσει στα ίσα τον Πελετίδη», δηλώνουν.

Όπως πληροφορούμαι, οι σκέψεις αυτές, που δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμες, έχουν προκαλέσει «τριγμούς» στην παράταξη του κ.Κατσιφάρα. Μιας και σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, της φυγής Αλεξόπουλου, και άλλα σημαντικά στελέχη δεν αποκλείεται καθόλου να κάνουν το ίδιο. Μα να του κουνήσουν το μαντήλι!

Κλείνοντας το άρθρο, οι ίδιες «κακές γλώσσες», απευθυνόμενες στα «tsipas-hlias blog», ισχυρίζονται ότι : «Ο Περιφερειάρχης Α.Κατσιφάρας γνωρίζει, μάλιστα, ότι ο επί σειρά ετών σύντροφός από το παλιό ΠΑΣΟΚ είναι-επί μονίμου βάσεως και όχι περιστασιακά- άνθρωπος της …πιάτσας. Κατ’ επέκταση λοιπόν, ένα ισχυρό πρόσωπο, με μεγάλη διεισδυτική ικανότητα και υψηλή δημοφιλία, η απώλεια στήριξης εκ μέρους του μπορεί μέχρι να του στερήσει την επανεκλογή του».

Αναμένουμε και παρακολουθούμε τις εξελίξεις…

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.