Αληθινά στοιχηματίζεις στο Summer Metropolis

Δεν υπάρχουν ειδικοί στην πρόβλεψη. Τσίπας μιλάει. Δεν υπήρξαν ποτέ. Ποιοι είναι, ας μου τους δείξουν να τους δω κι εγώ. Είναι, λένε, διακεκριμένοι δημοσιογράφοι, είναι τηλεπαρουσιαστές φιρμάτοι, κουστουμάκηδες σε κυριλέ κανάλια της γυφτιάς και του τηλεμάρκετιγκ. Κυκλοφορούν στην πιάτσα και στα περιοδικά για το στοίχημα. Καθηγητές και ακαδημαϊκοί παραδίδουν μαθήματα άνευ διδασκάλου.

Άλλο υπάρχει. Η καλή προετοιμασία, η επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού, πριν τον πόλεμο. Αυτά παίρνει υπόψιν, ο σοβαρός τζογαδόρος, ο «ειδικός» του παρασκηνίου Σε αυτά δίνουν αξία οι περπατημένοι, οι διαβασμένοι, οι στατιστικιστές, οι ψαγμένοι των αποδυτηρίων, οι πληροφορημένοι στις παράγκες, στα κοτέτσια, στα πατάρια, στα υπόγεια, οπουδήποτε. Εδώ τελειώνει το φροντιστήριο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σου λέω μόνο ένα. Ο άνθρωπος που είναι τζογαδόρος, ξέρει από τζόγο, όχι από νύχτα. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Είδε το σημάδι και είναι καραμπινάτο. Για να το παραδεχτεί. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, είναι ότι καλύτερο, θα μπορούσε να έρθει στο καλοκαιρινό Metropolis. Και θα έρθει. Και θα σαρώσει. Το ανακοίνωσε ο ίδιος στο Instagram. Δείτε ΕΔΩ

Είπες κάτι;

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.