Έκλεισε ο κύκλος του χειμώνα και ανοίγει αυτός του καλοκαιριού

Το γράψαμε και επιβεβαιωθήκαμε. Αυτό που γίνεται με τα άρθρα του Tsipas Blig κάθε φορά. Το Metropolis Live, αυτό το νυχτερινό κέντρο στην Πάτρα, που καθ΄όλη την διάρκεια του χειμώνα, είχε έναν απίστευτο μαγνητισμό, είχε το δικό του μαγνητισμό, ένα χαρακτήρα σημαντικό και αξιόλογο. Αισθητικά στο βαθμό grande. Η μοναδική εξαίρεση των υπόλοιπων σκυθρωπών ομάδων.

Έβγαλε ανακοίνωση (φώτο) στα social media. Στην οποία, βγαίνουν δύο ειδήσεις, στην ουσία μια μεγάλη και καραμπινάτη. Πρώτον, ότι έκλεισε ο κύκλος του χειμώνα. Δεύτερον, ότι μετράμε αντίστροφα για να ανοίξει ο κύκλος του καλοκαιριού.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Γνωρίζουμε δυο πραγματάκια. Θα είναι στο Θεριανό Πατρών, ακριβώς πάνω από το κεντρικό πρατήριο υγρών καυσίμων του Σπύρου Δήμου. θα θυμίζει νησί και θα απολαύουμε παιχνίδι άξιο της επιτυχίας, της μεγάλης, του δύσκολου χειμώνα. Υπ’ όψιν ότι ήδη υπάρχει έντονο ενδιαφέρον αλλά και ζήτηση, μετά το τελευταίο κυρίως αποκλειστικό, πάλι του Τσίπας Μπλοκ (Εδώ).

Δεν γινόταν διαφορετικά. Επειδή ο κόσμος όταν είσαι σωστός και κύριος, σε αυτό που κάνεις, στο οτιδήποτε είναι αυτό. Ο κόσμος θα σε τιμήσει. Από το απλό μέχρι τον πιο απαιτητικό, κουλτουριάτη και τσεπωμένο. Πρέπει να ‘σαι σωστός και κύριος, όμως. Και να προσφέρεις έργο ποιοτικό, όχι αέρα κοπανιστό. Μα μην κοροϊδεύεις τον κόσμο, γιατί στη γωνία θα σε περιμένει να σε φάει ο άλλος. Και θα σε βρωμίσει.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.