Μπορούμε να το πούμε ! Summer Metropolis is Loading

Το αντιληφθήκατε, δεν έμεινε κρυφό, πως με το αποκλειστικό του tsipasblog.gr, για τις κουβέντες, που είναι σε έκρηξη και αφορούν την επιστροφή ιστορικού χώρου, στην βιομηχανική ζώνη, που επί σειρά ετών, φιλοξένησε γνωστό νυχτερινό κέντρο. Η αγωνία σας, για το μέλλον του σεναρίου αυτού, πήγε στο κόκκινο, στο βαθύ κόκκινο… !

Με την έκβαση να είναι τελικά θετική, παρά του ότι στο παρασκήνιο, πήγαν να παίξουν αρνητικά κι άλλα πραγματάκια, πέρα από την αξία ό,τι τα είχαν ήδη βρει. Η πλευρά του ιδιοκτήτη με τον νέο ενοικιαστή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στην πραγματικότητα όλοι θα χαρούν, μαθαίνοντάς πως σ’ αυτήν την πολύχρωμη και ιδιαίτερη γειτονιά, θα φιλοξενηθεί η καλοκαιρινή εκδοχή του αγαπημένου Metropolis. Που φέτος, όλο τον χειμώνα, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, στην ταλαιπωρημένη και ιδιαίτερα πεσμένη νύχτα της Πάτρας, όλοι ασχοληθήκαν μαζί του, μόνο μαζί του. Και άρα, πολύ άνετα και ισάξια πήρε τον τίτλο του πρωταθλητή.

Και κάθε τζογαδόρος που σέβεται τον εαυτό, που αξίζει, που ποντάρει στην ποιότητα, δίνει εξετάσεις στα πιο δύσκολα μαθήματα, δεν διστάζει. Δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στο Summer Metropolis. Έτσι είναι. Και δεν θα έχει καμία σχέση με παλιά, η ιστορία θα είναι καινούργια, ολοκαίνουργια, θα γραφτεί σε άσπρη γλώσσα και με το λαικό στοιχείο ως θέαμα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.