Εκεί που ήταν το παλιό Χάραμα, οι κουβέντες σε έκρηξη

Όταν κάτι δεν ήταν της πλάκας, πετούσε για διάστημα μεγάλο ψηλά σαν τον αετό. Ακόμη και όταν κατέβει, έρθει η πτώση, το πάρει η κατηφόρα, μπορεί να γίνει πρόβλεψη πως θα γυρίσει. Aργά η γρήγορα θα σηκωθεί πάλι, και θα αρχίσει να επανακάμπτει.

Ο χώρος, που εδρεύει στο Θεριανό Αχαΐας και ταυτίστηκε απόλυτα και για 22 χρόνια, με το ιστορικό και μοναδικό στην κατηγορία του, σε όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, νυχτερινό κέντρο Χάραμα. Μέχρι που έμεινε “ορφανό”, ερμητικά κλειστό. Καθώς η ψυχή του μεταφέρθηκε στα Βραχνέικα και πάει σφαίρα. Λοιπόν, το παλιό είναι σε παρασκηνιακή έκρηξη. Και είναι αξιόπιστα προβλέψιμο το πόσο σε έκρηξή είναι.. Σε πολύ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τι κάνεις Τσίπας Μπλοκ; Παρακολουθώ. Έχει ανοίξει τις κεραίες μου. Πρώτον, αυτό. Δεύτερον, την δουλειά την ψάχνει επιχειργματίας, που την έψαξε και πέρυσι, αλλά δεν την προχώρησε, λόγω φόβου κορόνα. Κατά τα άλλα, το λες έμπειρο, πρωταθλητή τα δύο τελευταία χρόνια στην νύχτα της Πάτρας και ότι πλέον έχει κάνει σύνθημα του, το “ότι δεν σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό”. Αν τα καταφέρει, γιατί δεν είναι τόσο εύκολο, θα έχει σύμμαχο δυνατό, που δεν έχει σχέση με το χώρο των μπουζουκιών.

Διαβάστε επίσης : Ο Κόζης αφήνει τον καναπέ, για διώροφο, κεντρικότατο μαγαζί

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.