Alcatrash, στην πρώτη στο Padam- Η μεγάλη μπάλα, η προθέρμανση “Αυτοκίνησης” και οι επισκέψεις

Πολύ καλοί οι Alcatrash στο Padam, στη Γλυφάδα. Χθες, Πέμπτη, στο ξεκίνημα τω εμφανίσεων τους και θα βρίσκονται στο ίδιο μέρος, την ίδια μέρα, σε εβδομαδιαία βάση. Κουρδισμένοι, στο φουλ. Και λίγα αποτύπωσαν τα στιγμιότυπα, οι ιστορίες στο σύμπαν του Instagram. Λίγα. Ήταν τόσο πορωμένοι στην αποστολή τους, λες και τους είχαν πει, είχαν στο μυαλό τους, ότι αν πάει αυτό καλά, θα πάρουν το εισιτήριο για το επόμενο στάδιο, το οποίο θα είναι ντυμένο όλο με ύφασμα μαγείας και στο φως. Προς ελιτίστικα Βόρεια Προάστεια μεριά, διότι εκεί βρίσκεται η ιστορικότατη Αυτοκίνηση, που υποσχέθηκε να φέρει στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας, την επανάσταση, με το χέρι τη τσέπη και το κεφάλι χαμηλά. Με αυτή τη συνταγή μόνο, με καμία γνωστή ελληνικούρα δικαιολογία, δεν έχουν ανάγκη τις δικαιολογία και την μιζέρια, το χτίζουν από την αρχή και έκλεισαν μεταγραφή Γαρμπή-Μενιδιάτη-Alcatrash.Και σιγά σιγά πείθουν τους πάντες, όποιον συμμετέχει στο αθηναϊκό πρωτάθλημα της νύχτας, ενώ αυτοί τώρα θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά, ότι χτίζουν ομάδα ποιοτική. Δηλαδή, ομάδα που πάει να κάνει τη διαφορά.

Όσοι είδαν τους Alcatrash στο Padam, είδαν αυτή την ‘αλήθεια’. Δεν υπάρχει αυτό που έγινε. Όσοι δεν πήγαμε, χάσαμε. Και τι χάσαμε ; Όλη η Γλυφάδα στον αέρα, μόνο ο καλός κόσμος ήταν εκεί. Και μαζί και ο Χρήστος Μενιδιάτης, η Έλλη Κοκκίνου, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. Ακολούθησε ακόμη και το αφεντικό της Panik, Γιώργος Αρσενάκος, που είναι εξαιρετικά δύσκολα να τον δεις όπου και όπου. Γούσταρε, την καταβρήκε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Το καλύτερο το είπε ένας γνώστης της νύχτας. Λέει ο Θανάσης Χρονόπουλος, εξελίσσεται στο μεγαλύτερο λίμπερο. Φανερό ότι μιλούσε για τον προπονητή του Padam, φανερό ότι του βγήκε το ματς.

Μη το ψάξουμε περισσότερο, διότι δεν μας αρέσουν τα πολλά λόγια.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.