Γκρέμισμα πρώτα στην “Αυτοκίνηση” – Μπήκαμε μέσα

Νούμερο ένα συστατικό της επιτυχίας στην δουλειά, στην κάθε δουλειά. Είτε αφορά ομάδα, είτε σύνδεσμο φιλάθλων, είτε τράπεζα, είτε εταιρία αλουμινίου, είτε πρατήρια (βενζινάδικα), είτε νυχτερινό μαγαζί, είναι το γκρέμισμα. Και αν όχι ολική κατεδάφιση, σίγουρα, σε κάθε περίπτωση θα αποβάλεις από την ομάδα, εκείνα τα στοιχεία, τα πειστήρια, τις ενδείξεις, τους παίκτες, που πλέον δεν τραβάνε, τους βλαβερούς. Αυτή είναι η σειρά. Μετά ξεκινάς το κτίσιμο. Κρατάς από τους παλιούς, μονάχα αυτούς που χρειάζεσαι, ενώ φυσικά και ενισχύεσαι με καινούργιους, πιο κατάλληλους, και αν είναι δυνατόν, τους καλύτερους. Και το κάνεις με κινήσεις μελετημένες. Με επιλογές στοχευμένες. Όλα αυτά υπακούν σ’ αυτό που λέγεται σχεδιασμός. Το μαθαίνετε και αυτό στο tsipas Blog.

Αφορμή της κουβέντας οι μπουλντόζες που αποφασίστηκε να πιάσουν δουλειά, για να γκρεμίσουν τα πάντα, από τα θεμέλια και να το χτίσουν από την αρχή, μετά την είδηση, που δεν πέρασε καθόλου στα ψηλά, ότι πέρασε στα χέρια του Μπάμπη Ρέγγα. Αυτού του δυναμικού και διορατικού επιχειρηματία. Το νυχτερινό κέντρο με μεγάλη και σοβαρή ιστορία. Η “Αυτοκίνηση”. Στην Κηφισιά, που δεν υπάρχει ένας, που να εκφράστηκε ότι δεν του άρεσε το μουσικό δίδυμο, από το οποίο θα κατοικηθεί, εκεί στις αρχές Νοεμβρίου και περιλαμβάνει ο σχεδιασμός. Το Καίτη Γαρμπή- Χρήστος Μενιδιάτης. Ούτε ένας!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και, τέλος, ο κυνηγός Τσίπας Μπλοκ, στον αγώνα του αποκλειστικού, εξασφάλισε φωτογραφίες.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.