Έπαιξε σαν Ρέγγας- Αυτούς έκλεισε στην Αυτοκίνηση

Μπάμπης Ρέγγας. Όταν μπήκε σε αυτή την ιστορία, που λέγεται νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας, μέσω εξαγοράς της ιστορικής Αυτοκίνησης, στην ελιτίστικη περιοχή της Κηφισιάς, κάτι που είχε αποκαλύψει στις 23 Ιουνίου 2021 το tsipasblog.gr, ήξερε σε ποια γλώσσα θα μιλήσει. Εις ποίαν γλώσσα; Στην διεθνής γλώσσα που την κατέχουν όλοι οι μεγάλοι και είναι το χρήμα και η υπομονή. Με αυτά, θα φτιάξει ομάδα, που να τσουλάει, να έχει ποιότητα, κλάση, ύψος, που θα στοχεύει στους πρώτους της βαθμολογίας. Με αυτά, έδωσε εντολή να μπουν οι μπουλντόζες και να ξεκινήσουν τα έργα για την γίνει καινούργιο. Με αυτά, ακολούθησαν οι γνωριμίες, οι κουβέντες, οι επαφές, με τους πιο σημαντικούς παίκτες του κόσμου αυτού, ώστε να κλείσει μουσικό σχήμα, που να υποστηρίζει, να έχει σχέση με αυτό που θέλει.

Τα κατάφερε ; Με πιο στενούς συνεργάτες για το πρότζεκτ του, τον Θανάση Χρονόπουλο και τον Λέανδρο Ζέρρη, Ναι! Καίτη Γαρμπή και Χρήστο Μενιδιάτη, λέει με σιγουριά το πρόσωπο που δίνει την πρωτοσέλιδη πληροφορία στο Τσίπας Μπλοκ. Και παίζει και κάτι άλλο, να είναι, αλλά ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει η περίπτωση του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η ομάδα είναι αυτή και θα δείξει πόσο μετράει, πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες, προς αρχές Νοέμβρη.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.