Ιππότης, δεν ξεχνά από που ξεκίνησε

Είναι αρχηγός μ’ όλη τη σημασία της λέξεως. Και είναι αρχηγός, διότι πέρα από τα όποια του προσόντα, την όποια μεγάλη του πορεία, αν μέσα στο γήπεδο, με στολή ιππότη της μεσαιωνικής Βρετανίας, βγάζει τον πολεμιστή, τον πολέμαρχο, όμως δεν ξεχνά από που ξεκίνησε. Με τίποτα. Δεν λειτουργεί με κανόνες star system. Και αυτή είναι η μεγαλύτερη αρετή, μεταξύ όλων των άλλων, στην αξιολόγηση του Τσίπας Μπλοκ.

Άξιο παρατήρησης. Γιατί ο Θεοδόσης Νικολάου. Αξισέβαστο μέλος της επιχειρηματικής τραπέζης, δεν έμεινε μόνο στην Καλλιθέα, στην οποία μπήκε χορηγός για φέτος. Μπήκε και σε άλλο ποδοσφαιρικό κλάμπ. Στην Αναγέννηση Μανουδίου, όπως κάνει κάθε χρόνο, επειδή δεν είναι απλά ομάδα με αρχές, κώδικα. Μην το αναλύσουμε άλλο, στέκεσαι στο ότι είναι η ομάδα του τόπου καταγωγής τους. Πάει και τελείωσε, αυτό αρκεί.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τον βλέπεις και τον θαυμάζεις, για το ευγενικό σπονσοράρισμά του. Να βάλει μπροστά στη φανέλα, την στάμπα της ηγέτιδας εταιρίας του. Της Mini Stop Kiosk, που με ένα δυναμικό αναπτυσσόμενο δίκτυο, σε 16 σημεία εξυπηρέτησης, έχει φέρει την νέα εποχή στα mini market. Και μπορεί να πάρετε τα πάντα. Από ψιλικά, είδη προσωπικής φροντίδας, τον καφέ σας, τη σφολιάτα ή το κρουασάν σας, μαζί με τα τσιγάρα σας ή το αγαπημένο σας περιοδικό ή εφημερίδα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.