Ξεκίνησαν οι “ψίθυροι”

Θεοδόσης Νικολάου- Χρήστος Σαντικάι- Ανδρέας Τσαμπούκος

Δόθηκε ινστραγική ιστορία, από τον τραγουδιστικό μάνατζερ Ανδρέα Τσαμπούκο, που τον δείχνει με τον πολυτάλαντο και πολύπλευρο Χρήστο Σαντικάι, στο γραφείο του επιχειρηματία Θεοδόση Νικολάου, κι όποιος έχει μάτια και βλέπει Νύχτα, αντιλήφθηκε ότι κάτι παίζει. Η απόλυτη αφορμή για να ξεκινήσουν οι ψίθυροι.! Ότι δεν είναι και τόσο τυχαία, συμπωματική, η συνάντηση τους, παρά το ότι περιστασιακά κάνουν παρέα καλή. Στην οποία, συνάντηση τους, της έδωσαν συνέχεια, στον Πειραιά σε γνωστό εστιατόριο, λες και κάτι γιόρταζαν.

Είναι ψίθυροι που βρίσκουν έδαφος, ή πρόκειται για αβάσιμη συνωμοσιολογία, ράδιο αρβύλα της εξέδρας και του καφενείου..; Η απάντηση θα δοθεί στα επόμενα επεισόδια.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το τελευταίο υπόψιν. Στο παιχνίδι του Χρήστου Ζώτου και στην πρώτη δισκογραφική του δουλειά, του βγήκε πολύ καλή.. Και του βγήκε πολύ καλή, γιατί ήταν βουτηγμένη στην σκληρή δουλειά, στο πλάνο συγκεκριμένο… και στο “έχω Θεοδόση Νικολάου και Ανδρέα Τσαμπούκο πολύ κοντά μου”.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.