Νέα «βόμβα» για την “Αυτοκίνηση” από τον Ρέγγα –Αυτό είναι το τελικό, πολύ δυνατό σχήμα

Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Και όμως γίνονται. Όλα γίνονται. Ακόμα δεν έχουμε χωνέψει την μεταγραφή βόμβα της Γαρμπή και του Σχοινά, στον Μπάμπη Ρέγγα. Στο αφεντικό, στον νέο κυβερνήτη της ιστορικής και υπό ολικής ανακαίνισης “Αυτοκίνηση”, που εκεί θα αποδείξει την κυριαρχία της, την διαχρονική, η Καίτη. Ενώ ο άντρας της, ο Διονύσης, θα τραβήξει στο άλλο, στο μαγαζί ναυαρχίδα του Ομίλου Ρέγγα, στο Padam, στη Γλυφάδα, για να πουλήσει τις μουσικές του συναρπαστικές ιστορίες. Μάλλον κάθε Πέμπτη και Κυριακή.

Αυτά τα διαβάσατε χθες από το Τσίπας Μπλοκ..Και ο σημαντικός παίκτης στην εμπορία υγροποιημένων αερίων, εντός και εκτός της χώρας, και πιο δυνατά εκτός, πλέον και στα πετρέλαια. Όμως ασήμαντος και άγνωστος στον κόσμο της νύκτας. Πιο σωστά πριν χτυπήσει αυτούς. Ξεκίνησε με φόρα και δεν σταματιέται. Αυτό βγαίνει ακριβώς προς τα έξω, στην πιάτσα, μετά και την νέα βόμβα που έριξε. Το οποίο, για να το αποκωδικοποιήσουμε το σήμα, το μήνυμα, θέλει εκείνους που έχουν ανέβει πολύ, τους πατρινούς, Alcatrash, να μπαίνουν στην εξίσωση της Αυτοκίνησης. Και γίνεται με τη πλάτη του “νταραβερτζή” αυτών των κόλπων, που αναμιγνύεται με τέτοιες υποθέσεις. Αν υπάρχει τέτοιος, υπάρχει, ο Γιώργος Αρσενάκος, η κεφαλή της Panik Records.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Οπότε, για να τα συνοψίσω όλα μαζί, το τελικό σχήμα στην Αυτοκίνηση, θα είναι : Καίτη Γαρμπή-Χρήστος Μενιδιάτης- Alcatrash.

Καίτη Γαρμπή: Φωτογραφία χωρίς ίχνος μακιγιάζ
Χρήστος Μενιδιάτης: "Στην κηδεία του πατέρα μου έκανα εμφάνιση στη Ζάκυνθο.  Κρατιόμουν να μη σπάσω..." | Znews
Alcatrash: Το πρώτο μήνυμά τους μετά την είδηση ότι νοσούν από κορονοϊό! |  Gossip-tv.gr
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.