Πρώτα η Γαρμπή, τώρα ο Σχοινάς- Στο team Ρέγγα- Και δεν μιλάμε για “Αυτοκίνηση”

Καίτη Γαρμπή-Διονύσης Σχοινάς, “πακέτο” στην ομάδα γνωστού και δυνατού επιχειρηματία.. Το ‘χαν σίγουρο οι υπηρεσίες, που ασχολούνται με αυτές τις δουλειές. Και είναι σοβαροί άνθρωποι, νοικοκυραίοι, όχι τίποτα τομάρια, φάτσες περίεργες. Αλλά; Πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, τίποτα δεν είναι γκαραντί, εγγύηση σιγουριάς, για καμιά ομάδα. Αλλάζουν τα πάντα από τη μια στιγμή στην άλλη. Αεράτες μεταγραφές. Οι μεταγραφές είναι αλήθεια και βέβαιες, αφού ξεκινήσουν τα παιχνιδάκια.

Λοιπόν. Και μη βιαστεί κανένας γελοίος να με χαρακτηρίσει έτσι κι αλλοιώς. Τα πράγματα έχουν ως εξής:

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Νο 1. Η Καίτη Γαρμπή έκανε την έκπληξη και συμφώνησε με τον επιχειρηματία Μπάμπη Ρέγγα, για να ηγηθεί στην “Αυτοκίνηση”, που χτίζεται από την αρχή. Του σχήματος του, που άνοιξε την αγκαλιά και στον Χρήστο Μενιδιάτη. Και δεν είναι η μόνη. Κι άλλη βόμβα. Μια, μια, παρακαλώ, και με τη σειρά, όλα θα σας τα αποκαλύψω.

Νο 2. Το έκανε και ο άντρας της, ο Διονύσης Σχοινάς. Αυτή τη στιγμή, υφίσταται ότι κατά 99%, ενσωματώνεται στο team Ρέγγα, φυσικά και Ζερρη-Χρονόπουλου μαζί. Αλλά όχι στην “Αυτοκίνηση”, θα φιλοξενηθεί στο Padam, στη Γλυφάδα.

Νο 3. Επειδή ξέρουμε από Ιστορία, αρχαία και χθεσινή. Και επειδή ξέρουμε τι συμβαίνει πίσω από τους κουρτίνες. Δεν θα είχε κλείσει καμία συμφωνία, ούτε η μία, ούτε η άλλη, που κοντεύει, κοντά είναι, αν δεν είχε μπει το «χέρι του Θεού» Γιώργου Αρσενάκου. Είναι ο CEO και συνιδρυτής της Panik Records.

Νο 4. Αφού τα βρήκαν πρώτα, βγήκε και η φωτογραφία, που επιβεβαιώνει όλα τα παραπάνω και σας την παρουσιάζει το Τσίπας Μπλοκ. Τέρμα δεξιά Λέανδρο Ζέρρη, δίπλα του Μπάμπης Ρέγγας, από πάνω τους Διονύσης Σχοινάς. Στο κέντρο ακριβώς Γιώργος Αρσενάκος, αριστερά του Καίτη Γαρμπή, πιο δεξιά της Θανάσης Χρονόπουλος. Και κλείνω με τον αριστερά, Κουρουβάνης Βασίλης. Συνέταιρος του κου Ρέγγα.

Συμπέρασμα. Αρκετά καλά πάνε, για τύπους, που τα μπουζούκια, τα έβαλαν στο μυαλά τους, στα τέλη του Ιουλίου.

Διαβάστε ακόμα: Έπαιξε σαν Ρέγγας- Αυτούς έκλεισε στην Αυτοκίνηση

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.