10 Οκτωβρίου το νέο …Voe

10 Οκτωβρίου το νέο ...Voe

Κάποιοι πιστεύουν και περιμένουν πολύ ότι θα αρχίζει το πρωτάθλημα της νύχτας, μήπως έχει αρχίσει κιόλας, αλλά ακόμα δεν με έπιασε η νυχτερινή συγκίνηση. Θαρρώ το ίδιο συμβαίνει και σε αρκετούς νυχτερινόφιλους. Τι να σημαίνει αυτό; Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Τι άλλο από τον κεραμιδόγατο. Ο κόσμος έχει ξενερώσει από νύχτα.

Ποιο πρωτάθλημα και ποια νύχτα! Έτσι όπως τα έκαναν. Ποιοι; Εδώ σε θέλω μάγκα και πονηρό. Ποιοι; Όλοι έχουν την ευθύνη για το κακό. Όχι μόνο κάποιος. Όχι μόνο ο κορονοϊός. Όχι μόνο η κυβέρνηση. Έτσι κι αλλιώς κι αλλιώτικα ο καθένας από τα αφεντικά έχει βάλει το χέρι του στη ζημιά, από τη στιγμή που είναι ανύπαρκτοι και πουθενά δεν ακούγονται. Ζημιά είναι να πάθει ψιλοανοσία ακόμα και ο οπαδός με τον τραγουδιστή του. Να χάσει κόζα από τη μπάλα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Γράφει απώλεια το μαγαζί αν ο πελάτης δεν καίγεται με το αλκοολίκι του. Δεν χάνει την επαφή με το αντικείμενο, θα συνεχίσει να παρακολουθεί, αλλά η ζημιά που λέγαμε, ζημιά. Θα τη δούμε σύντομα στα νούμερα.

Αυτά βλέπει μία από τις ισχυρότερες ομάδες του κόσμου της εστίασης και της διασκέδασης στην Αθήνα. Η οποία, όπως έγραψε το Tsipasblog.gr, στο πλαίσιο της αναθεώρησης των αρχικών αποφάσεων τους και της μεταστροφής τους, από δω και πέρα, στα all day, ετοιμάζει δύο νέα μαγαζιά στο Θησείο. Στην πλατεία Ασωμάτων.

Μάλιστα, πιο συγκεκριμένα, το ένα από αυτά, θα είναι σαν το Voe. Εστιατόριο, μπαρ, με αρκετά θεάματα. Θα κάνουν πρόβα τζενεράλε στις 5 Οκτωβρίου, για φίλους, να δοκιμάσουν κατάλογο. Ενώ το opening θα γίνει περίπου 10 Οκτωβρίου.

Διαβάστε ακόμα: Ξεχάστε το 8-2, με 372 κρούσματα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.