Το αναμενόμενο!

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς

Με τα κρούσματα και σήμερα να κινούνται στο…θεό (287), το tsipasblog.gr να γράφει “Ξεχάστε το 8-2″ στην εστίαση και στην νύχτα” και, αναμενόμενα, η κυβέρνηση κάνει το … αναμενόμενο. Παρατείνει τα μέτρα στις επιβαρυμένες επιδημιολογικά περιοχές, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και η Αττική.

Συγκεκριμένα παρατείνονται τα εξής μέτρα:

…διά χειρός Hλία Τσίπα

– Απόσταση – χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους
– Αποστάσεις σε παραλίες
– Προσωρινά μέτρα για εκκλησίες και αναστολή θρησκευτικών τελετών που πραγματοποιούνται μέσω της διενέργειας πομπής
-Αναστολή πανηγυριών
– Αναστολή επισκεπτηριων σε γηροκομεία και μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων
– Μέτρα τήρησης αποστάσεων σε ΚΥΤ
– Συνάθροιση μέχρι 9 άτομα

Κατά τα άλλα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τον κορονοϊό στο υπουργείο Υγείας, ανακοίνωσε πως από σήμερα και μέχρι την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, η Πέλλα, η Πιερία, η Ημαθία και το Κιλκίς τέθηκαν σε καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων.

Σε ειδικό καθεστώς παραμένουν η Λέσβος, η Ζάκυνθος, η Μύκονος, η Χαλκιδική, τα Χανιά και το Ηράκλειο και ανά τρεις μέρες θα επαναξιολογείται η κατάσταση.

Στη συνέχεια, ο υφυπουργός ανακοίνωσε την άρση των περιοριστικών μέτρων στην Πάρο και στην Αντίπαρο, καθώς όπως είπε η κατάσταση έχει βελτιωθεί. Τα δυο νησιά συνεχίζονται να εντάσσονται στις επιδημιολογικά επιβαρυμένες περιοχές.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.