37 λοιπόν! Τα δύσκολα, πριν φτάσει στην “Πρώτη Θέση”

Γενέθλια της φίρμας του τραγουδιού και της νύχτας. “37 λοιπόν .. Σας ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας και την αγάπη σας .. Σας αγαπώ” ‘έγραψε στη λεζάντα. Μόνο αυτό. Καμία κοσμική εκδήλωση, καμία δημόσια εμφάνιση. Τι, αλήθεια, να συμβαίνει σε τούτο τον περίεργο τύπο ; Τίποτα απολύτως. Μια εξέλιξη, σίγουρα κοντά πολύ, στην λογική και τον χαρακτήρα του. Μόνο στην Πάτρα πέρασε μια βόλτα, μετά από πολύ καιρό και φυσικά επισκέφθηκε το καινούργιο καλοκαιρινό μαγαζί των Φουφουλαίων στην περιοχή Βραχνείκα. Επιτόπου άναψαν τα βλέμματα πάνω του. Δικαιολογημένα.

Ο Νίκος Οικονομοπουλος γεννήθηκε στις 30 Ιουνίου του 1984, σε μια κωμόπολη, 30 λεπτά μακριά από την Πάτρα. Στην Κάτω Αχαγιά, στην οποία, πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια. 17 χρονών δούλευε στο ψαράδικο του πατέρα του, τον οποίον τον αγαπάει πάρα πολύ. Σε αντίθεση με την μητέρα του, στην οποία δεν είχε δει με καθόλου καλό μάτι το ότι τον είχε αφήσει μωρό και μεγάλωσε με τους παππούδες του..

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έφηβος πια, δεν του ήταν δύσκολο καθόλου να καταλάβει πως το πάθος του, ο μεγάλος του έρωτας ήταν το τραγούδι και με τη γενική διεύθυνση από τον Πυργιώτη επιχειρηματία, Θανάση Παπαγεωργίου, έγινε πρωτοσέλιδος. Για σχεδόν 10 χρόνια, σίγουρα κάθε σεζόν, αδιάκοπα, δεν διέκοψε ποτέ, ήταν στους πρώτους της καλλιτεχνικής και της ζωής της νυχτερινής Αθήνας.

Ο Κώστας Μπερτάκης από τότε τον γούσταρε. Και τελικά, τον έβαλε στην ομάδα του, όταν ο Νίκος τα έσπασε χοντρά με τον Κέντρο Αθηνών, του Γιάννη Τσακουμάκου. Παρά λίγο, τρείς σεζόν έμεινε στο μαγαζί του.

Μπερτάκης, Οικονομόπουλος, λόγω covid και κυβέρνησης, ακόμη να κόψουν την κορδέλα, στη συνεργασία τους. Λογικά θα γίνει ανεπίσημα μέσα καλοκαιριού στη Χαλκιδική, στο Μαρκιζ, ενώ επίσημα, από τέλος Αυγούστου, στο Φαντασία (Αθήνα).

Δισκογραφικά, το “Πρώτη Θέση”, τον έχει στον αέρα της απογείωσης, την σωστή στιγμή….

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.