Με αστέρι του Χόλιγουντ, το opening party καμπαρέ club, που από την Ίμπιζα, κάνει στάση στη Μύκονο

Πάντα όταν διαβάζουμε ή γράφουμε κάτι για τον οργανωτή του παιχνιδιού, τον ρυθμιστή, πάντα θα πλανάται στον αέρα πως αυτό που έκανε ή σκέφτεται να κάνει, είναι στα όρια του πολύ μεγάλου. Κουρδισμένη η ένταση του, η δύναμη του ήχου, από το πλήκτρο που το αναβοκατεβάζει, να είναι σε πολλά volume.

Σοφός ο παίκτης που αντιλαμβάνεται τους αγώνες του έτσι. Αυτής της κοπής είναι τρεις πολύ συγκεκριμένοι και γνωστοί επιχειρηματίες, που σε αυτούς, αναφέρεται συχνά πυκνά το Tsipas Blog. Και οι οποίοι, το μεγαλύτερο κλαμπ της Ίμπιζα, το «Lio», του ομίλου «Pacha», το κάνουν μεταγραφή στη Μύκονο. Και είναι μια ανάσα από τα ιστορικά «Astra» στα Ματογιάννια, συνδυάζοντας το εστιατόριο με το καμπαρέ. Ανοίγει στις 9 Ιουλίου

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σχεδόν όλα στο εν λόγω luxury brand, θα έχουν τον χαρακτηρισμό «big». Από τους χορευτές, που κάνουν δύο ώρες ζέσταμα προτού βγουν στη σκηνή για να παρουσιάσουν κάτι που παραπέμπει στις παραστάσεις του Cirque Du Soleil. Τις κρατήσεις πελατών υψηλής οικονομικής επιφάνειας, οι οποίοι δεν νοιάζονται για το πόσες χιλιάδες ευρώ θα ξοδέψουν σε μία μέρα. Και ακούγεται έντονα ότι μετά το τέλος του Euro, πολλοί αστέρες της «στρογγυλής θεάς», θα πετάξουν για το Νησί των Ανέμων, να το επισκεφθούν.

Μέχρι το πρόσωπο που αναμένεται να κλέψει την παράσταση στα επίσημα εγκαίνια του, η οποία θα είναι η σταρ του Χόλιγουντ Αν Χάθαγουεϊ.

Αν Χαθαγουεϊ - Newsbeast
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.