3 ΓΕΦΥΡΕΣ: Πρεμιέρα απόψε με Ζαφείρη Μελά, Γιάννη Τάσσιο και Χαρά Βέρρα

3 ΓΕΦΥΡΕΣ: Πρεμιέρα απόψε με Ζαφείρη Μελά, Γιάννη Τάσσιο και Χαρά Βέρρα

Μια μαγική σύμπραξη επί σκηνής με τον Ζαφείρη Μελά, τον Γιάννη Τάσσιο και την Χαρά Βέρρα, που θα κάνει τη διαφορά στα νυχτερινά στέκια της πρωτεύουσας και θα βάλει τις “3 Γέφυρες” σφήνα στους μεγάλους.

Από τις 13 Οκτωβρίου, έγραφε το tsipasblog.gr πως το πρώην “Komvos Live”, το γνωστό νυχτερινό κέντρο επί της οδού Λιοσίων 325, άλλαξε χέρια και πλέον θα διοικείται από τους ιδιοκτήτες του “Cabana Live Stage”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Ζαφείρης Μελάς έχει χαρακτηριστεί από τους καλύτερους και σημαντικότερους εκπροσώπους του λαϊκού τραγουδιού, με πλήθος δισκογραφικών επιτυχιών, αλλά και sold out εμφανίσεις σε οποιοδήποτε μέρος επιλέξει να εμφανιστεί. Οι αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό του, τον κατατάσσουν στην πρώτη γραμμή της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας αλλά και στις προτιμήσεις του κοινού.

Ο Γιάννης Τάσσιος, από τις πιο αγαπημένες ερμηνεύτριες του κοινού, εδώ και πολλά χρόνια, επιστρέφει ανανεωμένος και έτοιμος να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές και υπέροχες συγκινήσεις με τα τραγούδια του, που έχουν μείνει ανεξίτηλα στο χρόνο.

H Χαρά Βέρρα, συνώνυμη του δημοτικού τραγουδιού, η οποία, σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχει συνεργαστεί σε συναυλίες, τοπικές εορτές, πανηγύρια, με όλους σχεδόν τους τραγουδιστές και τραγουδίστριες, θα δώσει τη δική της ξεχωριστή νότα.

Μαζί τους οι:
Μάκης Αριστόπουλος
Χριστίνα Κωσταντάρα
Αντώνης Λώκος
Ντιανα Σακιαν

Καλλιτεχνική επιμέλεια : Γιάννης Σιαμάγκας

To Grand Opening του “3 Γέφυρες” έχει προγραμματιστεί για απόψε, Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, και οι αγαπημένοι καλλιτέχνες θα βρίσκονται εκεί για όλο το χειμώνα κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Κρατήσεις – πληροφορίες: 698 680 8909

3 ΓΕΦΥΡΕΣ
Λιοσίων 325, Αθήνα 104 45

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.