Το FEVER κάνει μπίζνες επαγγελματικά

Γιώργος Μαζωνάκης-Πάνος Κιάμος

Η μαύρη πραγματικότητα. Στις μεταγραφές της νύχτας, οι αποτυχίες είναι περισσότερες από τις επιτυχίες. Δεν χρειάζεται μεγαλύτερη απόδειξη για να αντιληφθεί κανείς ότι τα νυχτερινά κέντρα είναι… ερασιτεχνικά. Ανώνυμες εταιρείες είναι, πληρώνουν επαγγελματίες και υποτίθεται ειδικούς στη συγκεκριμένη δουλειά, στο νταραβέρι με τους τραγουδιστές, αλλά πετάνε πολλά λεφτά στο βρόντο.

Κι όμως, υπάρχει η εξαίρεση. Το Fever G, για παράδειγμα. Μεγάλο μαγαζί, με πρόσωπο στη νύχτα, όχι κάποιο κέντρο που από σπόντα βρέθηκε στην κορυφή. To περίμενες, λοιπόν, να κάνει φέτος την υπέρβαση το Fever. Μάλιστα, την περίοδο που οι περισσότεροι από τους ανταγωνιστές του αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κι έτσι έγινε! Πήρε τραγουδιστές, που αποδεικνύονται λίρα εκατό. Όλοι ασχολείται μαζί τους. Η επιτυχία ίσως να χρεώνεται στο ιδιοκτήτη του Fever, τον Θανάση Παπαγεωργίου, που διαχειρίστηκε σωστά τους τραγουδισταράδες. Αφού τραγουδάνε, αφού αποδεικνύονται μεγάλοι, πολύ μεγάλοι. Κι έτσι, δικαιώνεται η αγορά τους, που τους χειροκροτούμε.

Διαβάστε ακόμα: Καμία έκπληξη το φετινό Fever

Αναφέρομαι στον Γιώργο Μαζωνάκη και τον Πάνο Κιάμο. Όταν “κλείδωσαν” στον Παπαγεωργίου, ο ενθουσιασμός ήταν διάχυτος και για τους δύο. Εδώ, οι φυλλάδες δεν χρειάστηκαν να προκαλέσουν τον κόσμο να νοιώσει χαρά και υπερηφάνεια, για τα σπουδαία αποκτήματα. Εδώ, δεν υπήρχε καμία προδιάθεση του θαμώνα-θαυμαστή, να κάνει κρα, να χαρεί για την… επιτυχία του Fever, που ενίσχυσε το ρόστερ του.

Κλείνοντας το θέμα και ευκαιρίας δοθείσης, να δώσω το πρόγραμμα λειτουργίας του Fever ενόψει εορτών.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.