27/10 Mi Amor

Προσωπικά θαυμάζω την πολυπράγμων Λυδία Βλάχου (φώτο). Είναι πολλά περισσότερα από μια ακόμη τραγουδιστική φιγούρα, στην κατηγορία του λαμπερού, του φωτεινού, του εκθαμβωτικου..

Γιατί έχει μάθει να μάχεται γερά και να διεκδικεί όλα όσα ο­νειρεύεται και αγαπάει. Γιατί δεν επαναπαύεται ποτέ στις όποιες «νίκες» της και σηκώνει όλο και πια ψηλά τον πήχυ κάθε φορά. Γιατί τίπο­τα δεν της χαρίστηκε και τίποτα δεν ήρ­θε εύκολα στη μέχρι τώρα πορεία της. Εφαγε τα μούτρα της κάποιες φορές, αλλά γενικά κατάφερε να φτά­σει στους στόχους μου, βάζοντας κάθε φο­ρά νέους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το ότι στο «κυνήγι» του ονείρου της, έχει τη θερμότατη υποστή­ριξη της μητέρας της, της γνωστής επιχειρηματία, στο χώρο της Αισθητικής, Βάσω Πανοπούλου, είναι για αυτήν το πιο ακριβό «δώρο». Οταν πα­λεύεις σκληρά και οι γονείς σου είναι στο πλευρό σου, δεν μπορείς παρά να χαίρεσαι και να προ­χωράς δυναμικά!

Είναι πολύ σημαντική η Παρασκευή 27 Οκτωβρίου. Έχει ήδη ενημερώσει το κοινό της, πως θα κυκλοφορήσει το νέο της single. Miamor θα λέγεται. Και έχει ρίξει πολυ δουλειά, υπολογίζει αρκετά στις ικανότητες του, είναι σίγουρη για την επιτυχία της.

Πάρτε μια γεύση από το νέο κομμάτι της Lydia, «Mi Amor!

Διαβάστε επίσης : Η εμπιστοσύνη του Κιάμου δείχνει πολλά για την Λυδιά Βλάχου

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.