Το στούντιο για να «χτυπήσεις» το επόμενο σου τατουάζ

Κατ’ αρχήν. Τι θα πει τατουάζ ; Απόφαση της στιγμής ή μια…σχέση ζωής ; Σύμφωνα με έρευνες, 2 στους 4 νέους ηλικίας 18 έως 30 ετών, έχει επισκεφτεί ένα τατού studio και έχει προχωρίσει σε δερματοστιξία, κοινώς έχει κάνει τατουάζ. Κάποτε το να κάνει κάποιος τατουάζ, αποτελούσε κυρίως ανδρικό προνόμιο. Σήμερα τα standrards των φύλων έχουν αλλάξει, με τις γυναίκες μάλιστα, ακόμη και να προηγούνται σε δερματοστιξίες, σε σχέση με το ανδρικό φύλλο.

Μπορεί να είναι doodle

Η κουβέντα επειδή με ρώτησε μια φίλη προχθές, που να παέι, για να δημιουργήσει στο δέρμα της, το σχέδιο που ονειρεύεται.. Για τη μικρή ιστορία, που θα την συνοδεύει ως μέρος του κορμιού της. Που η δημιουργία αυτή, αποκτά άλλη διάσταση, μέσα από μια συνολική εμπειρία που αφορά την αναζήτηση, την απόφαση, τη μικρή ταλαιπωρία, την ικανοποίηση και τελικά την αίσθηση της μονιμότητας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Καλώς ήρθες στο Ink Lab Tattoo!

Τα Tattoo και τα Piercing γίνονται από εξειδικευμένο καλλιτέχνη που γνωρίζει τις τελευταίες τάσης στον χώρο του tattoo και body modification.

Ο Χώρος είναι πάντα καθαρός και το Studio μας πληροί όλες τις προϋποθέσεις υγειονομικού.

Φέρε το σχέδιο σου, επέλεξε σχέδιο ή δημιούργησε σχέδιο με τον Tattoo Artist μας!

Ink Lab Tattoo: Δερματοστιξία, Tattoo, Τατουάζ, Τατουάζ Φρυδιών, Σχέδια Τατουάζ από καταξιωμένο Tattoo Artist. Piercing και Extreme Piercing.

Το INK LAB TATTOO ειναι ανοιχτά :

Δευτέρα 12:00 – 20:00

Τρίτη 12:00-20:00

Τεταρτη 12:00-20:00

Πέμπτη 12:00-20:00

Παρασκευή 12:00-20:00

Σάββατο 12:00-16:00

Αιμιλίου Βεάκη 41, Περιστέρι 121 34, Αθήνα, 2105761432 ink_lab_tattoo@yahoo.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.