Η εμπιστοσύνη του Κιάμου δείχνει πολλά για την Λυδιά Βλάχου

”Ποια είναι αυτή… ”, ρωτάει ο νυχτερινός οπαδός. «Η Λυδία Βλάχου… » απαντά φωναχτά το Τσίπας Μπλοκ (φώτο)

Να ξεσκονίσουμε την ιστορία της! Κρυφά από τους γονείς της, ξεκίνησε την πορεία της στο τραγούδι. Αρχικά κάνοντας μαθήματα φωνητικής, και στη πορεία, με την συμμετοχή της στο Voice. Γιατί δεν το ήθελαν. Ειδικά η μητέρα της, η γνωστή Βάσω Πανοπούλου. Για την διάδοχο της, είχε όνειρα άλλα. Να ασχοληθεί με τις πολύ πετυχημένες επιχειρήσεις που διατηρεί, και έχουν ως επίκεντρο την γυνακεία ομορφιά. Αλλωστε γι’ αυτήν την και την αδερφή της, τα άνοιξε. Όταν επέστεψε από την Αγγλία.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στην πορεία, όμως, βλέποντας πως κορίτσι σαν κι αυτή δεν βρίσκεις στην εποχή μας. Πως το παιδί της έχει ταλέντο. Παράλληλα έχει και το μυαλό στη θέση του. Το πιο σημαντικό.. Έτσι λοιπόν το αποφάσισε. Έγινε ο πιο ένθερμος σύμμαχος και υποστηρικτής της. “Σπουδάζεις, δουλεύεις, κάνε και το χόμπυ σου” ήταν της λόγια της.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Βάσω Πανοπόλου, Λυδία Βλάχου

Κι εκείνη πήρε θάρρος από την αποφασιστικότητα της μητέρας της, έστειλε mail στους Otherview, που έψαχναν για τραγουδίστρια, και την επέλεξαν!

Παρακάτω. Η συνεργασία τους ναι απόλυτη επιτυχία σημείωσε, αλλά έφτασε στο τέλος της..Κι εκείνη δεν τα παράτησε ποτέ, δεν έπεσε στα πατώματα. Με μεγαλύτερη θέληση ποτίστηκε, και ξεκίνησε σόλο καριέρα!

Στις φώτο και τα πλάνα, από το Club 22, μαζί με τον Πάνο Κιάμο. Και στα εξτρά του, σε Ελλάδα και εξωτερικό μαζί του. Σίγουρα δεν θα έκρυβε το θαυμασμό του για αυτό το πλάσμα.

Η απόδειξη για μια ακόμη φορά … Πως δεν χαρίζεται τίποτα στη ζωή. Πως πρέπει να πονέσεις και να πολεμήσεις, για να φτάσεις στην Ιθάκη σου. Να μείνεις εδω, χωρίς ανταλλάγματα, με καθαρό βλέμμα και ανοιχτή την ψυχή….

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.