2 συν 1 γρίφοι για τον ΣΚΑΪ και η ήρεμη δύναμη της ΕΡΤ

2 συν 1 γρίφοι για τον ΣΚΑΪ και η ήρεμη δύναμη της ΕΡΤ

Μπορεί στον ΣΚΑΪ να έσπευσαν να ανανεώσουν κάποια συμβόλαια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπήρξαν ή ότι δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις στο μέλλον. Γιατί μερικές φορές τα πράγματα είτε δεν είναι είτε δεν εξελίσσονται έτσι όπως φαίνονται… Κι αν όλα τα παραπάνω σας φάνηκαν σαν τον χρησμό της Πυθίας έχετε λίγο υπομονή και σε λίγο θα αποκαλυφθούν οι μεγαλύτερες ανατροπές… Μια φορά, πάντως, η Τατιάνα Στεφανίδου αν και το συμβόλαιό της αναμένει την ανανέωση του συν ένα από τη διοίκηση του ΣΚΑΪ όλα δείχνουν ότι η δαιμόνια Τάτι θα συνεχίσει στο κανάλι του Νέου Φαλήρου παρά τα αρχικά προβλήματα με τη μεταγραφή της. Εκείνη ωστόσο συνεχίζει να κρατάει μικρό καλάθι καθώς η εμπειρία της της έχει δείξει πως μπορεί να υπάρξουν και εκπλήξεις άλλοτε δυσάρεστες κι άλλοτε πάλι ευχάριστες. Η ίδια, πάντως, νομίζω πως αγαπάει ΣΚΑΪ και γιατί να μην τον λατρεύει αφού δείχνει να τα πηγαίνει περίφημα στο κανάλι.

ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PING Ενα βήμα πριν το τέλος του συμβολαίου της με τον ΣΚΑΪ βρίσκεται και η Σία Κοσιώνη, καθώς το τριετές συμβόλαιο που είχε με τον σταθμό και το οποίο περιελάμαβανε την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου αλλά και τις “Ιστορίες” – που ωστόσο κόπηκαν – λήγει τώρα. Τα όποια σύννεφαν υπήρχαν κάποια στιγμή φαίνεται πως διαλύθηκαν και αυτή τη στιγμή το ζητούμενο για το κανάλι του Νέου Φαλήρου δεν είναι τόσο η συνεργασία με τη Σία όσο το lead in που θα φέρει τα αναμενόμενα ποσοστά τηλεθέασης, αλλά και οι ισορροπίες που προσπαθεί να κρατήσει με τον Βασίλη Παπαδρόσο στο τιμόνι του δελτίου με τον τελευταίο να προσπαθεί να επιβάλλει και πιο κοινωνικό θέματα στο δελτίο ακολουθώντας λίγο έως πολύ το μοντέλο που έφτιαξε στον ALPHA.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

PONG Κολλημένη με την κρατική τηλεόραση είναι τα τελευταία χρόνια η Ελενα Κατρίτση. Και μπορεί να κινείται αθόρυβα ωστόσο φαίνεται πως εξελίσσεται σε ήρεμη δύναμη και μάλιστα με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Μετά τη συνέντευξη με τη Μαίρη Λίντα που σημείωσε πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης φτάνοντας το 10% και ξεπερνώντας κατά πολύ τον ανταγωνισμό – ακόμα και μεγάλα κανάλια – η συνάντηση της δημοσιογράφου με τη Λίνα Νικολακοπούλου το Μεγάλο Σάββατο πήγε εξίσου καλά για τα δεδομένα πάντα τη δημόσιας τηλεόρασης. Τα “Προσωπικά” έκαναν μέσο όρο 9,4% στο σύνολο της τηλεθέασης με το πρώτο τέταρτο να φτάνει το 11,8% και το δεύτερο 10,1%. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις γυναίκες 45 – 54 η εκπομπή έκανε μέσο όρο 22,2% ενώ στους άντρες 55 και πάνω 16,4%. Και να σκεφτείτε ότι η συγκεκριμένη εκπομπή πέρασε τα πάνδεινα για να ανανεώσει τη σύμβασή της από τη νέα διοίκηση. Τι κρίμα μια τέτοια εκπομπή να μην φιλοξενείται από ένα μεγάλο κανάλι;

Υ.Γ. Πόσο αναπολώ το PRIVE της Ελενας Κατρίτση στο MEGA. Πόσα ονόματα πέρασαν από την εκπομπή της!

πηγή : tinasmess.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.