Πόσο λευκή είναι η ..νέα σελίδα στην Παναχαΐκή με τους Σουηδούς

Πόσο λευκή είναι η ..νέα σελίδα στην Παναχαΐκή με τους Σουηδούς

Μιλάνε τα γεγονότα. Η αλλαγή ιδιοκτησίας σε μία εταιρεία ποδοσφαιρική δεν προϋποθέτει σίγουρα την… αλλαγή. Την ελπίδα. Μία καλύτερη εποχή. Μιλάνε τα γεγονότα.

Εμφανίστηκε στον Ολυμπιακό ο Κοσκωτάς, ο κόσμος πανηγύριζε, και η ομάδα βυθίστηκε στα χρέη και την ανυποληψία. Την χρεοκοπημένη ΑΕΚ ανέλαβε καθαρή ο Ντέμης Νικολαϊδης με την στήριξη εφοπλιστών, αλλά τελικά φούνταρε την ομάδα σε ακόμα πιο βαθιά χρεοκοπία.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μιλάνε τα γεγονότα. Το 2012 γίνετε μεγαλομέτοχος στον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης και μόλις το 2017 η ομάδα πήρε τίτλο, το κύπελλο Ελλάδος με πέτσινο γκολ. Πέντε χρόνια στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ ήταν σταθερά μία από τα ίδια.

Το 2012 επίσης ξεκίνησε στον Παναθηναϊκό η εποχή Αλαφούζο. Η πιο μαύρη περίοδος στην Ιστορία της ομάδας.

Τις τελευταίες μέρες παίζει η πιθανότητα να αλλάξει αφεντικό η Παναχαΐκή. Να πάρουν την ΠΑΕ επενδυτές που δραστηριοποιούνται στην Σουηδία, οι οποίοι, όπως έγραψε το “tsipas blog”, δεν έχουν πάρει τις τελικές τους αποφάσεις ακόμα, αφού περιμένουν να δουν τι θα γίνει με την αναδιάρθρωση.

Με ποια λογική κάποιοι, οι οποίοι μας συνηθίζουν να ξεδιπλώνουν το ταλέντο του σε συνωμοτικού τύπου πρωτοβουλίες, μας έχει ζαλίσει τον έρωτα ότι η Παναχαΐκή θα γυρίσει σελίδα. Πώς το γνωρίζουν!

Αντιληπτό να μη θέλουν να ακούσουν πια για Δρόσο. Πώς, όμως, είναι τόσο βέβαιο ότι επειδή θα φύγει(;) ο «Μr Στοίχημα»-πρώην Μr Στοίχημα, πλέον λέει ότι είναι ιδιοκτήτης εταιρείας ανάπτυξης λογ/κου- η Παναχαΐκή θα ξαναγίνει πρωταγωνίστρια;

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.