Ο Αδαμαντίδης άντεξε στη πίεση του Καρρά και του Πλούταρχου

Βασίλης Καρράς-Θέμης Αδαμαντίδης-Γιάννης Πλούταρχος

Η πιάτσα της αθηναϊκής νύχτας είναι πολύ συγκεκριμένη. Βασίζεται κυρίως σε προσωπικές σχέσεις, μιας και πάνω-κάτω όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους. Τα νήματα τα κινούν τρεις τέσσερις δυνατοί παίκτες και αρκετοί περιφερειακοί. Με απώτερο σκοπό να αποκτήσουν ηγετικά πόστα. 

Η έλευση του διδύμου Καρρά-Πλούταρχου στη «Ιερά Οδό», έφερε τα πάνω κάτω στην μέχρι τώρα αγορά. Η πίεση στα λοιπά νυχτερινά κέντρα ήταν μεγάλη (όπως αναμενόταν άλλωστε).

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το διήμερο αυτό ήταν πολύ δύσκολο για όλους. Ο Βασίλης Καρράς με τον Γιάννη Πλούταρχο πήραν κόσμο από όλους σχεδόν που έχουν ανοίξει. Εξαιρώντας για προφανείς λόγους τον Αργυρό (Fantasia) και την Ζευγαρά (Tokyo), ακόμη ένας που έδειξε πως ο κόσμος του δύσκολα πάει άλλου, ήταν ο Θέμης Αδαμαντίδης. Ως γνωστόν, ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στο “Can Can” και χειροκροτήθηκε θερμά από τον κόσμο που το είχε κατακλύσει. Ενδεικτικό της κατάστασης που σας μεταφέρει το tsipasblog.gr, είναι πως και τις δύο μέρες, από τις 12.30 δεν υπήρχε ελεύθερο τραπέζι. Μέχρι και τις καρέκλες των τραγουδιστών στα καμαρίνια επιστρατεύθηκαν για να μην μείνει κανείς παραπονεμένος. Στο νυχτερινό κέντρο του Παναγιώτη Σαρδελη, που συνυπάρχει με τον Γιάννη Καψάλη, την Γιώτα Γρίβα και την Έλενα Μπάση, επιβλήθηκε στο κοινό. Και όλα αυτά, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο διαφημιστικό promo.

Από το πρώτο βράδυ, φάνηκε πως η δουλειά που έγινε -όλο το προηγούμενο διάστημα- στο συγκεκριμένο στέκι, που το συναντάμε επί της Κηφισού & Π. Ράλλη 62, είναι επαγγελματική. Πραγματικά, μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει και να φοβηθεί, ούτε από τους γείτονές του, ούτε από τους ανταγωνιστές του, ούτε βεβαίως από τους λιγότερο φίλους του στη γειτονιά. 

Διαβάστε επίσης : Μπήκαμε στις πρόβες του «Can Can» [εικόνες]

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, πλήθος και νύχτα
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.