Μπήκαμε στις πρόβες του «Can Can» [εικόνες]

Μπήκαμε στις πρόβες του «Can Can» [εικόνες]

Η άνωθι φωτογραφία μας ήρθε χθες το βράδυ. Και αποτυπώνει ένα ακόμη μεγάλο ξεκίνημα. Μια αρχή. Μια ομαδική προσπάθεια μέσα στην κρίση. Σε αυτή, απεικονίζεται η Έλενα Μπάση (αριστερά), ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Σαρδελής (δεξιά της) , ο κορυφαίος λαϊκός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης και τέρμα δεξιά, ο συνεργάτης του, Ηλίας Μπρούμης.

Μετά την αποχώρηση του από τον Νίκο Σπυρίδωνα-οι λόγοι πολλοί και διάφοροι- ο Αδαμαντίδης επέστρεψε στον κο Σαρδελή. Ο οποίος, αφού δεν καρποφόρησε η προσπάθεια για την απόκτηση του Club 22, επαναπροσδιορίστηκε ο ίδιος, αλλά επαναπροσδιόρισε και τα σχέδια του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έτσι, με συνοπτικές διαδικασίες τα βρήκε σε όλα με την οικογένεια Γιγουρτάκη και έκανε δικό του το ιστορικό CAN CAN, Μια από τις πιο γνωστές πίστες της Αθήνας, στην Πέτρου Ράλλη & Κηφισού.

Στο αμέσως επόμενο βήμα, επένδυσε πολλές χιλιάδες ευρώ, αφενός για να μπορέσει για να ανακαινιστεί για να γίνει πιο όμορφος και πιο λειτουργικός ο χώρος και αφετέρου για να δημιουργήσει ένα πολύ ανταγωνιστικό και πολυδιάστατο σχήμα.

Αυτός είναι και ο λόγος που μαζί με τον Θέμη Αδαμαντίδη, θα εμφανιστούν φέτος το χειμώνα οι βιρτουόζοι του δημοτικού τραγουδιού, ο Γιάννης Καψάλης και η Γιώτα Γρίβα. Επίσης, σημαντική και η προσθήκη του Μάκη Τσίκου, του κορυφαίου κλαρινίστα, όπως και του Ζήση Κασιάρα, που παίζει απίστευτο βιολί.

Απ ότι μάθαμε, ξεκινάνε την επόμενη Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου, και θέλουν να κάνουν τη διαφορά.

Πάρτε μία πρώτη γεύση από το εσωτερικό του Can Can.

Διαβάστε επίσης : Can Can : Αλλαγών συνέχεια και πολυθεματικό «πάντρεμα»

Η εικόνα ίσως περιέχει: την Elena Mpasi B, κείμενο
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.