“Μπήκαμε” στην χθεσινή πρόβα της Ζευγαρά: Η πλάκα και η ικανοποίηση

"Μπήκαμε" στην χθεσινή πρόβα της Ζευγαρά: Η πλάκα και η ικανοποίηση

Πυρετωδώς προετοιμάζεται για τις επερχόμενες εμφανίσεις της επί αθηναϊκού εδάφους η Λένα Ζευγαρά, επισφραγίζοντας έτσι τις προσπάθειες και τους κόπους ετών. Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που θα ηγηθεί ενός πρωτοκλασάτου νυχτερινού κέντρου, όπως είναι το Tokyo Theater, και αυτό συνέβη κατόπιν αποδοχής της πρότασης από τον πάντα διορατικό Γιάννη Βουτυράκο. 

Έτσι, λοιπόν, η ανερχόμενη τραγουδίστρια, που πολλοί την παρομοιάζουν με τη νέα Πάολα και η ίδια σε προκαλεί να …ποντάρεις πάνω της, όλα όσα έχεις, ξεκίνησε πρόβες την Τετάρτη το απόγευμα.Το αποτέλεσμα ήταν άρτιο. Η ίδια έδειχνε άνετη, χαλαρή και μάλιστα ουκ ολίγες φορές έκανε πλάκα με τους συνεργάτες της. Όμως, κυρίως έδειξε έτοιμη για τη μεγάλη πρεμιέρα! 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Οι πληροφορίες θέλουν τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου, Γιάννη Βουτυράκο, να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση για δυο λόγους. Ο πρώτος αφορά στη μεγάλη ζήτηση που έχει το brand-name “Λένα Ζευγαρά”. Ο δεύτερος αφορά στο ωραίο “οικογενειακό” κλίμα και το καλό “δέσιμο” που επικρατεί εντός και εκτός …αποδυτηρίων. Ο Γιάννης, έχει φροντίσει να μην είναι κανείς παραπονεμένος.

Μετά ακολούθησε η φωτογράφηση για τη μαρκίζα.

Δείτε τα στιγμιότυπα που εξασφάλισε το tsipasblog.gr : ΕΔΩΕΔΩΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.