Επόμενη Πάολα η Λένα Ζευγαρά

Επόμενη Πάολα η Λένα Ζευγαρά

Έχω έτοιμο το αυριανό σενάριο. Η Λένα Ζευγαρά θα είναι η επόμενη Πάολα. Αφήνει την κεντρική & βόρεια Ελλάδα και κατηφορίζει στην Αθήνα. Αντιληπτό γιατί η αλλαγή στον χώρο παραμονής. Θα γίνει στα πλαίσια της προσεχούς συνεργασίας με το Tokyo, του Γιάννη Βουτυράκου.

Βλέπεις κάτι άλλο εκτός από Ζευγαρά; Κάποια άλλη δεν παίζει. Με τίποτα. Ξεχνάμε επιστροφή Βίσση και Βανδή. Ποια, λοιπόν, είναι το next big thing στον κόσμο των “νυχτόβιων” και της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας, σε γυναικεία μορφή, μετά τον Πάολα; Βλέπεις κάτι άλλο που εγώ δεν βλέπω;

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Εκτός κι αν στηθεί κάτι άλλο. Δε το βλέπω.

Μιλάμε σοβαρά. Θέλουν, δεν θέλουν κάποιοι η επόμενη επιλογή είναι Λένα.

Σύντομο φροντιστήριο. Αφού την έψαξε στα οικονομικά, είναι πτυχιούχος οικονομικών, από μέτριες έως κακές καταστάσεις, η Λένα Ζευγαρά είδε το φως κοντά στον Τουρατζίδη, και έτσι ξεκίνησε να κάνει «Όνειρα». Η βοήθεια και η υποστήριξη διπλά του, ήταν αρκετή για να κάνει ξεπέταγμα με την ταμπέλα του ρεκόρ.

Παραμένοντας πάντα υπό την ομπρέλα του μετρ των μεγαλύτερων επιτυχιών, είπαμε, πλέον, θα τραγουδάει στο στέκι του Βουτυράκου. Οι ιστορίες του οποίου είχαν μεγάλη επιτυχία στο Caramla. Ένας τύπος και του “σαλονιού” και του… αλωνιού, που κατάφερε να πετύχει τα πάντα στη ζωή του, μ’ ό,τι καταπιάστηκε. Ευελπιστεί και με την Ζευγαρά να πιάσει εξάρες, όπως έκανε με τόσους άλλους, που από το πουθενά τους έκανε ήρωες.

Διαβάστε επίσης : Δεν πρόλαβε να «στεγνώσει το μελάνι»…

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.