Το ποντάρεις ;

Το ποντάρεις ;

Υπάρχουν τραγουδιστές που σε προκαλούν. Στέλνουν μηνύματα πρόσκλησης και τόλμης. «Βάλτε όσα λεφτά έχετε επάνω μου, μη χάσετε την ευκαιρία». Δεν υπάρχει τζογαδόρος που να μην νοιώθει τέτοια ερεθίσματα, γαργαλιστικά. Από την άλλη υπάρχουν και τραγουδιστές που σε… διώχνουν. «Φύγετε, μακριά…».

Λένα Ζευγαρά, σε καλό φεγγάρι. Κάνει απίστευτα πράγματα, με ένα παρατεταμένο σερί sold out εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα. Κατάφερε μέσα σε δύο χρόνια να μεγαλώσει το brand της. Χρειάστηκε πρώτα, όμως, ο άνθρωπος που την “ανακάλυψε” και την “τρέχει”, ο Τουρατζίδης, να δεκαπλασιάσει τις ετήσιες επενδύσεις πάνω της.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Γιατί, λοιπόν, να μη συνεχίσει στο ίδιο πλάνο και το χειμώνα που θα βρίσκεται στο Tokyo Theater στο Γκάζι; Το ποντάρεις ; Το ποντάρεις. Οπωσδήποτε. Τα κυβικά της, άλλωστε, της συγκεκριμένης, δεν φαίνονται ότι “ζαλίζονται” στην κορυφή.

Τι κάνεις; Είπαμε. Κάθεσαι κοντά. 

Νόμος άγραφος τζογαδόρικος. Σεβασμός στο «λούκι». Δηλαδή; Σαρώνει η Ζευγαρά, την… «ακολουθείς». Δεν πας κόντρα τον παίκτη στο κουμάρι.

Διαβάστε επίσης στο tsipasblog.gr : Ζητούμενο να «σκάσει»

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.