Ζητούμενο να “σκάσει”

Ζητούμενο να "σκάσει"

Πόσο σημαντικό είναι να αντιλαμβάνεσαι τη δουλειά που κάνεις – στη συγκεκριμένη περίπτωση οτιδήποτε μπορεί να περικλείει η λέξη μουσική βιομηχανία – με επενδυτική προοπτική και όχι υιοθετώντας ευκαιριακές πολιτικές.

Ιδίως σήμερα, που η νυχτερινή ζωή βουλιάζει, με την οικονομική κρίση να έχει περάσει από το ψυχολογικό στο πραγματικό επίπεδο, και τον κόσμο έστω και άθελά του να θέλει να «πάρει το αίμα του πίσω»,γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη η ανάγκη αυτή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πόσοι, όμως, ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής και της αγοράς εργασίας; Ελάχιστοι θα σου απαντήσει το Tsipasblog, μιας και οι περισσότεροι καταφεύγουν σε κινήσεις τυχοδιωκτικού τύπου.

Όμως, πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις σε κάθε κανόνα. Μια από αυτές είναι ο Γιάννης Βουτυράκος. Ο ιδιοκτήτης του Tokyo Athens Theater, απέφυγε να πάει για λύση με κάποιον καλλιτέχνη ήδη γνωστό και περπατημένο, τύπου Ηλία Βρεττού. Αντιθέτως, βλέποντας ότι υπάρχει μεγάλο “κενό” στη θέση γυναίκα, κατέληξε σε συμφωνία με την τάχιστα ανερχομένη, Λένα Ζευγαρά, για να συμπορευτούν μαζί ενόψει χειμώνα.

Προσέξτε καλά τι θα σας πω εδώ. Το ότι δόθηκαν τα χέρια και έπεσαν οι υπογραφές, δεν σημαίνει ότι θα αλλάξει και η ήδη πετυχημένη συνταγή του μέντορα και παραγωγού της, Μιχάλη Τουρατζίδη. Με την ίδια φόρμουλα θα συνεχίσουν.

Άλλο είναι το ζητούμενο τώρα, που θα πάει στον Βουτυράκο. Όχι απλά να υπάρχει, αλλά να “φουσκώσει” δισκογραφικά και να ..σκάσει. Να κάνει το “μπαμ”. Και ποιος μου λέει έμενα ότι του χρόνου ο Γιάννης, δεν θα την πάει σε μεγαλύτερο ..γήπεδο. Μη σου φαίνεται καθόλου απίθανο. Κάπως έτσι ξεκίνησε και η Πάολα.

Διαβάστε επίσης στο tsipasblog.gr : Επόμενη Πάολα η Λένα Ζευγαρά

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.