Κίνηση- ματ από τον Γιώργο Περιστέρη. Mea Culpa από το «Β»

Κίνηση- ματ από τον Γιώργο Περιστέρη. Mea Culpa από το «Β»

Ένα από τα μεγάλα…αινίγματα των ημερών, βρήκε την απάντηση του.

Ο Γιώργος Περιστέρης είναι ο αγοραστής των 476.097 μετοχών έναντι 3,37 εκατ. € από το York Capital, διαψεύδοντας φήμες και δημοσιεύματα που ήθελαν το Reggeborgh ως αγοραστή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Θέμα στο οποίο την πάτησε και ο..ψιθυριστής μας. Μea culpa.

Ακόμη περισσότερο ενδιαφέρει τους αναγνώστες μας να αναλύσουμε ακριβώς ΤΙ επιδιώκει με αυτή την ενέργεια ο επικεφαλής των ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ΤΕΡΝΑ Ενεργειακής..

Ο οξύνους επιχειρηματίας κατέβαλε 7,08€ στο York Capital, ενώ είχε πουλήσει περί τα 2 εκατομμύρια μετοχές στα 4,35 € δηλαδή η επαναγορά έγινε με ένα υπέρ τίμημα μεγαλύτερο του 65%.

Κίνηση-ματ από τον επιχειρηματία, που καταδεικνύει την πεποίθηση του, ότι η Τέρνα Ενεργειακή είναι ακραία υποτιμημένη.

Ενέργεια, που συζητήθηκε αργά το απόγευμα σε χρηματιστηριακά στέκια και απ΄ ότι καταλάβαμε έκανε αίσθηση στην αγορά, παρότι η σχετική ανακοίνωση βγήκε αρκετά αργότερα μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης.

Με αυτήν του την κίνηση ο επιχειρηματίας κέρδισε πολλούς πόντους στην επενδυτική κοινότητα βάζοντας βαθειά το χέρι στην τσέπη για να αγοράσει, υποστηρίξει ένα από τα δημιουργήματα του προσφέροντας σε τιμές υψηλότερες κατά 65% plus, από τις τιμές που είχε πουλήσει.

από banks.com.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.