Αυτά θέλει ο κόσμος να βλέπει!

Ο πατρινός επιχειρηματίας, Αλέξανδρος Καλλέργης

Ένας επιχειρηματίας, βραβεύτηκε από την ομάδα καλαθοσφαίρισης ΑΜΕΑ του Ηφαίστου Πατρών, γιατί στέκεται στο πλευρό τους!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η βράβευση έγινε με αφορμή την χθεσινή παγκόσμια ημέρα ΑΜΕΑ και ο διευθυντής της εταιρίας “Καλλέργης Μηχανήματα”, Αλέξανδρος Καλλέργης, ήταν το τιμώμενο πρόσωπο.

Τέτοια θέλει να βλέπει ο κόσμος. Αυτά τα παραδείγματα. Αυτούς τους επιχειρηματίες. Να ζωγραφίζουν και στην ανθρώπινη καρδιά, πέραν των επιχειρηματικών γηπέδων και της τσέπης τους. Γιατί τι άλλο πέραν από μέσο που βοηθάει στη βελτίωση της ζωής, όπως και στην απόκτηση των αγαθών που συντηρούν τη ζωή, είναι το χρήμα; Το μέσο βελτίωσης της ποιότητας ζωής, βέβαια, που απευθύνεται στον φίλο που προσπαθεί να ξαναχτίσει τη ζωή του, όχι σ’ εκείνον που τεμπελιάζει και μένει απαθής μπροστά στα διαδραματιζόμενα.

Εντάξει, το μεγαλύτερο μέρος (αν όχι όλο) του πελατολογίου και η εξέλιξη στην επαγγελματική καριέρα στον Καλλέργη δεν οφείλεται στη Πάτρα, στη γενέτειρα του, ούτε έχει κάποια σχέση με φορείς και υπηρεσίες της πόλης αυτής. Στέκεσαι, όμως, στη βράβευση του, γιατί ο επιχειρηματίας δεν ξεχνάει. Άνευ όρων προσφέρει σε όσους έχουν ανάγκη!

Ο Αλέξανδρος Καλλέργης ήταν εμφανώς συγκινημένος, σε ορισμένες στιγμές. Παρέλαβε το βραβείο φορώντας μαύρο δερμάτινο μπουφάν! Ευχαρίστησε τον Θεό, την Ελλάδα, τον πατέρα του, τη μητέρα του, και την οικογένειά του.

Μεταφέρω μονάχα μια φράση του, που μου έμεινε : “Δεν είναι επιλογή να βοηθάς, είναι υποχρέωση”.

Δείτε φωτογραφίες από την βράβευση του :

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, περιλαμβάνεται ο Alexandros Kallergis, , τα οποία χαμογελούν
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Alexandros Kallergis, , τα οποία χαμογελούν
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, περιλαμβάνεται ο Alexandros Kallergis
Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, περιλαμβάνεται ο Alexandros Kallergis, , τα οποία χαμογελούν

Διαβάστε ακόμα: Αλέξανδρος Καλλέργης για τον υπερβολικό τόκο που ζητούν από επιχειρηματία, που πλήρωσε στο κράτος €600 χιλιάδες! (ηχητικό)

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.