«Ένα ψέμα είναι και δεν μπορείς να το πιστέψεις»

«Ένα ψέμα είναι και δεν μπορείς να το πιστέψεις»

…Αυτό το μήνυμα του Νικόλαου Ψυχίδη, του ανιψιού του Γιώργου Ποζίδη, που “ανέβασε” στο Facebook, λίγες ώρες πριν το μνημόσυνο για τη συμπλήρωση 40 ημερών από το ξαφνικό θάνατο του…τα λέει όλα.

Υπενθυμίζω ότι ο πρωταθλητής της πάλης και κορυφαίος επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 63 ετών, έπειτα από ανακοπή καρδιάς που υπέστη με τους γιατρούς να μην προλαβαίνουν να κάνουν κάτι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ένας άνθρωπος καταρρακωμένος ψυχολογικά από την απώλεια του θείου του. Παρά τον πόνο του, υπενθυμίζει σε όλους πως “το μνημόσυνο του αγαπητού μας και ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΟΖΙΔΗ θα τελεστεί στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου στην Θερμή Θεσσαλονίκης την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:15π.μ”.

Δείτε την ανάρτηση του :

Μία στάση ήθους. Ένας άνθρωπος που δείχνει πως θα κρατάει για πάντα «ζωντανή» τη μνήμη του Παλικαριού του Πόντου, του τίμιου «Γίγαντα», Γιώργου Ποζίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ TSIPASBLOG.GR :

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.