Ζώης Κορνέλλος στο Tsipas Radio για τον θάνατο του …Αμερικάνου: «Έπαθα σοκ – Δεν το περίμενα»

Ζώης Καρνέλλος

Ο Ζώης Κορνέλλος, ομολογεί ότι έπαθε σοκ, στην επικοινωνία του με το Tsipas Radio, όταν έμαθε για το πολύ γερό «χαστούκι» των τελευταίων ημερών στην νύχτα, σχετικά με τον αναπάντεχο θάνατο του ομογενή επιχειρηματία Big George, ο οποίος ήταν γνωστός με το παρατσούκλι “ο Αμερικάνος”. Θυμίζω ότι ο συγκεκριμένος, όταν ερχόταν στην Αθήνα, στήριζε πολύ όλα τα μαγαζιά, μικρά και μεγάλα, ενώ είχε αναπτύξει φιλικές σχέσεις με τους περισσοτέρους από τους τραγουδιστές.

Όπως λέει : «Με τον Γιώργο, μιλούσαμε δυο-τρεις φορές την εβδομάδα, όταν ήταν στην Αμερική. Ενώ όταν ήταν στην Ελλάδα, ήμασταν σχεδόν κάθε μέρα μαζί. Τελευταία φορά, μιλήσαμε στα γενέθλια του, όπου με πληροφόρησε ότι θα έπρεπε να κάνει μια επέμβαση στην καρδιά. Που, όμως, ήταν ρουτίνας, γιατί την έκανε σε κοντινό χρονικό διάστημα κάθε 2 με 3 χρόνια. Τις επόμενες μέρες, δεν τα είπαμε. Λέω θα αναρρώνει, μην τον ενοχλήσω. Ώσπου με πήρε η ξαδέρφη του, η οποία μου είπε ότι ο Γιώργος, κατά την αναισθησία, έμενε σε κόμμα. Αυτή η κατάσταση κράτησε ως την Κυριακή, όπου και τελικά, δυστυχώς, έφυγε».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ακούστε με ενδιαφέρον, όλο το απόσπασμα της τηλεφωνικής συνομιλίας Ζώη Καρνέλλου-Ηλία Τσίπα :

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.