Η ζωή η νυχτερινή στην Θεσσαλονίκη, πιο φτωχή! Μετά από 28 χρόνια, το ιστορικό FIX γκρεμίζεται- Από τις 3 Ιανουαρίου, το είχε αποκαλύψει το Tsipas Blog- Για γραφεία συμφερόντων Μαρινάκη, είχαμε πει επίσης

Όταν ακόμη κανένα άλλο ΜΜΕ δεν είχε πάρει χαμπάρι πως έρχεται το τέλος του FIX NightClub, το tsipasblοg, που ακούει τα πάντα, το είχε αποκαλύψει. Το διαβάσατε πρώτοι, σε αυτό το άρθρο :”Άνοιξε “νυχτερινές πόρτες” και στην Θεσσαλονίκη το tsipasblog! Oι καλοί φίλοι μας έδωσαν την τελευταία σοβαρή ενημέρωση για τις εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα! Ο Μπερτάκης και η αναμονή της τελικής συμφωνίας “Η Πύλη για 12 χρόνια, μαζί με τον Ποζίδη” – Ο Γκόγκος αφού έχει τα δικαιώματα του Ρέμου, θα την βρει την άκρη του – Η Ζευγαρά, ο Ιακωβίδης, ο Βιολίδης που παίρνει πολύ καλά λεφτά από δύο μεριές, ο Μάρκελλος με τα πολλά ακίνητα, τι ψάχνουν για καλοκαίρι οι δυνατοί Κασπεραίοι, γιατί δεν ανοίγει το Πολιτεία- Ο Τσακουμάκος, ο Ματσίκας, ο Παπαγεωργίου, αλλά και ο… Μαρινάκης !!!”

Βδομάδες αργότερα, βλέπουμε πως έτσι θα γίνει, δυστυχώς, πολλά δυστυχώς! Ένα από τα παλαιότερα και πιο ιστορικά νυχτερινά κάστρα στην Θεσσαλονίκη, μετά από 28 χρόνια, γκρεμίζεται. Με τις επικρατέστερες πληροφορίες, να μιλούν για γραφεία, πως θα γίνει, και θα ανήκουν στον πανίσχυρο Βαγγέλη Μαρινάκη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "FIX live"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.