Θυμίζει πολύ τις ένδοξες νυχτερινές περιπτώσεις

Παρακολούθησε την πορεία του. Θα του ρίξω μια ματιά. Μέχρι και πριν λίγα χρόνια.. Ένα τίποτα ήταν, νυχτερινό τίποτα. Στο επόμενο πρωτάθλημα, παρουσιάστηκε λιγότερο τίποτα. Και στα επόμενα, συνέχιζε να το κάνει αυτό, αυτή ήταν η συνταγή του. Ώσπου, όλα η τίποτα, είπε, θυμίζοντας πολύ τις ένδοξες νυχτερινές περιπτώσεις Και έγινε σπρίντερ, να τρέξει στο μαραθώνιο. Τι είναι η νύχτα; Ένας μαραθώνιος είναι. Δεν είναι ένα ματς μπαμ και κάτω. Δεν είναι μια διπλή αναμέτρηση κυπέλλου. 

Η κουβέντα είναι για το Μιχάλη Αμπαρτζακη, ιδιοκτήτης στο Bodega, νυχτερινό κέντρο στο Μπουρνάζι είναι. Καμιά έκπληξη, που με το προηγούμενο σχήμα, πήγε σφαίρα, και τον πήχη, τον βάζει ακόμη πιο πάνω. Στην πιο δύσκολη περίοδο. Τα είπε το Tsipas Blog. Με Σάκη Αρσενίου, Χριστίνα Σάλτη, Έλενα Τσαγκρινού, και Γιώργος Βέρο. Από την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, και κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αρσενίου - Σάλτη - Τσαγκρινού - Βέρος: Στα backstage της αφίσας τους για το «Bodega». Πότε κάνουν πρεμιέρα ;
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.