Πήγε σφαίρα και για αυτό…αλλάζει

Σε κάποια πράγματα δεν υπάρχει άλλη γλώσσα παρά η ανανέωση, η αλλαγή. Αυτό είναι, δηλαδή. Τελεία και παύλα. Εξαιρετικά καλά πήγε μια προσπάθεια, δεν σημαίνει πως θα την τραβήξουμε από τα μαλλιά, ούτε τρίχα δεν θα της αγγίξουμε. Να πάμε σε άλλο θέμα..Να προσθέσουμε περισσότερο πάθος και ενδιαφέρον στον απαιτητικό κόσμο. Πως να βαρεθεί έτσι, ποτέ δεν θα βαρεθεί. Δεν θα πάει σε άλλο. Δεν θα ψαχτεί καν. Δεν θα τελειώσει. Δεν θα εξαφανιστεί. Είναι υγεία να υπάρχει η ανανέωση στην αγορά.

Καμιά αντίρρηση. Την βλέπουμε στο νυχτερινό κέντρο Bodega. 21 Ιανουαρίου κλείνει ο κύκλος του τωρινού σχήματος, με Σάκη Αρσενίου, Κυριάκο Κυανό και Διονύση Μακρή, που σαν όνειρο έκανε πορεία. Και στις 27, του ιδίου μήνα, έρχεται ο νέος κύκλος, με τραγουδιστές, που πολλοί τους κάνουν κέφι έτσι ή αλλιώς, ασχολούνται με το δουλειά τους, με σοβαρότητα και επαγγελματισμό..

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σε αυτή την συνύπαρξη, θα δούμε, τους : Σάκης Αρσενίου, Χριστίνα Σάλτη, Έλενα Τσαγκρινού, Γιώργος Βέρρος, και εκρηκτική Ανχελίτα μέσα, αυτή από το Big Brother .

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.