Ζητούν να πληρωθούν για τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εμφανίσεις, που πριν πλήρωναν αυτοί

Πάνω από 400 Έλληνες καλλιτέχνες, στέλνουν στο μέτωπο του πολέμου, όχι για να κερδίσουν τον εχθρό κορωνοϊό, αλλά για να κρατηθούν στη ζωή, επιστολή-κάλαθος, μ’ ένα μήνυμα: ”Στοπ! Άκυρον αυτό που βγαίναμε στα κανάλια και τα ραδιόφωνα τσαμπέ ή ανταποδοτικά, έχει γυρίσει ο τροχός και πλέον θα μας πληρώνετε!”.

”Ναι, κύριοι. Είμαστε για πάρα πολλούς μήνες άνεργοι και σίγουρα το κακό θα παρατραβήξει, «πέρα βρέχει» η πολιτεία, τουλάχιστον για εμάς, πόροι δεν υπάρχουν από πουθενά, τρώμε από τα έτοιμα, και θέλοντας και μη την είδαμε αλλιώς. Είσαι καναλάρχης, παρουσιαστής, ραδιοφωνατζής, μας θες να κάνεις την μόστρα σου, ναι να την κάνεις, αλλά πρώτα πρέπει να πληρώσεις. Πείνα έρχεται, δεν είναι να παίζουμε!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

– Τι μου λέτε, ρε, καλλιτέχνες. Αμ πως, θα σας πληρώσουν; Πριν τις 12 ή μετά τις 12; Γιατί, παρακαλώ να σας πληρώσουν; Επειδή σε μια περίοδο, που ο πλανήτης νύχτα είναι ερημικά ακατοίκητος, αυτοί, ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί, κρατάνε το όνομα σας στην επιφάνειά;

Συμπέρασμα. Το γνωστό. Το μιντιακό σύστημα έχει το μαχαίρι και το πεπόνι. Το ανέβασμα και η συντήρηση του τραγουδιστή εξαρτάται από αυτό. Το μιντιακο σύστημα μεταθέτει τον τραγουδιστή. Τον σπρώχνει στην ιεραρχία ή τον αναγκάζει να παραιτηθεί. Να, γιατί είναι άκυρο αυτό που ζητούν σήμερα οι 400 Έλληνες καλλιτέχνες. Αμοιβή για τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εμφανίσεις, για τις οποίες πριν φθάσει ο κορονοϊός, πλήρωσαν αυτοί και τώρα θα γίνει το ανάποδο;

Αμ πως…

Ας πάρω παράδειγμα. Θα σου πει ο Σπύρος Παπαδόπουλος, έλα το Σάββατο στο “Στην υγειά μας ρε παιδιά” και θα του πεις εσύ …”Να πέσει το χαρτί πρώτα”.

Ας πάρω άλλο παράδειγμα. Θα σου πει ο πανίσχυρος Μαρινάκης, “Κάθεσαι που κάθεσαι, έχεις ξεχάσει πως ήσουν πριν, έλα να κάνουμε το “Σπίτι με το Mega”, και θα του πεις εσύ …”Να πέσει το χαρτί πρώτα”.

‘Είπαμε, να το ξαναπούμε; Αμ πως…

Διαβάστε επίσης : Συνιδιοκτήτρια στο Tsipas Blog και…”συνέταιρος” του Ρέμου

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.