Συνιδιοκτήτρια στο Tsipas Blog και…”συνέταιρος” του Ρέμου

Ένας ακόμη ..μεγάλος, που “αγοράζει” το προϊόν του Tsipas Blog, σε ματς ολοκληρωτικού lockdown. Επόμενο και αναμενόμενο. Επειδή τώρα στα δύσκολα, στα ζόρικα, στα σκούρα, που όλοι χαθήκανε και μ’ αφήσαν γήπεδο, μιλάει η διαφορά μας ανάμεσα στους δυο, τρεις, τέσσερις, πέντε, δέκα αντιπάλους μας. Και μιλάμε για τους ιλουστρασιόν αντιπάλους μας. Άσε τo Google Analytics και τα Instagram stories να λένε τα δικά τους, ο καθένας κάνει τη δουλειά του.

Γράφω ότι το Tsipas Blog “αγοράζει” ο Αντώνης Ρέμος και πριν συμπληρωθεί δεκάλεπτο, έγινε το έλα να δεις. Αλλά όχι εμάς, σαν κατάστημα, που βέβαια μπορεί να γίνει στο μέλλον. Την πραμάτεια μας, που είναι η ανάλυση μας, που τον τραβάει. Γεγονός! Λέμε ότι του κάνει γκελ το tsipasblog.gr.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ο Ρέμος δεν είναι ο μόνος, που μας “αγοράζει”. Στην λίστα των “αγοραστών” μας, προστέθηκε και η Ελένη Φουρείρα. Σαν να λέμε, έγινε …συνιδιοκτήτρια στο Tsipas Blog και…”συνέταιρος” του Ρέμου.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ο νυχτερινόφιλος γουστάρει να διαβάζει Tsipas Blog. Γιατί; Επειδή δεν βρίσκονται τόσες πολλές ομάδες, για να κρατήσουν στη βιτρίνα τη νύχτα. Δεν υπάρχουν. Για σήμερα μιλάμε, που υπάρχουν τα περιοριστικά μέτρα της πανδημίας.

Διαβάστε επίσης : Το σχόλιο Βάνας Μπερτάκη στο Tsipas Blog

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.