Ζήσαμε και περιγράφουμε τη μοναδική εμπειρία του cabaret dining στο Lío

Για να βιώσεις στη Μύκονο μια ολοκληρωμένη εμπειρία διασκέδασης, που περιλαμβάνει ένα εξαίσιο δείπνο, θέαμα υψηλής καλλιτεχνικής ποιότητας, με χορευτές και perfomers από όλο τον κόσμο, σε μία dance-party σκηνή που όμοιά της δεν έχεις ξαναδεί, αρκεί να μπεις στον μαγικό κόσμο του Lío, του πιο glamorous καμπαρέ στον κόσμο! Το Mykonos Post, το απόλαυσε στο έπακρο και περιγράφουμε όλα όσα ζήσαμε εκεί.

Μία κρυφή πόρτα σε ένα κατά τα άλλα κεντρικό σοκάκι του νησιού, σε οδηγεί σε έναν πανέμορφο εσωτερικό κήπο, γεμάτο δέντρα, τραπέζια και χορευτές να περιπλανιώνται γύρω από αυτά. Μια χαλαρή και άκρως καλοκαιρινή ατμόσφαιρα που σε προετοιμάζει σταδιακά για ό,τι πρόκειται να ακολουθήσει, με το stage έτοιμο να υποδεχτεί τους perfomer που θα μας ξεσηκώσουν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στην είσοδο του Lío στεκόταν η Jenny, μια από τις χορεύτριες του show, η οποία κρατώντας ένα μαστίγιο μας υποδέχτηκε με μία kinky διάθεση, ενώ έπειτα η κοπέλα της υποδοχής μάς οδήγησε στο τραπέζι μας και μας ευχήθηκε να έχουμε μια όμορφη βραδιά. Αυτό, βέβαια, ήταν το μόνο σίγουρο. Ο χώρος από την αρχή μας ενθουσίασε. Τα ροζ φώτα, που κυριαρχούν στον χώρο, σε συνδυασμό με την υψηλής αισθητικής διακόσμηση, δημιουργούν ένα ειδυλλιακό σκηνικό, η μουσική έχει αρχίσει να παίζει σε χαλαρούς ρυθμούς, προτρέποντας όλους τους παρευρισκόμενους να ξεκινήσουν τον χορό έστω και από τις θέσεις τους. Ο κόσμος σιγά σιγά έρχεται και αρχίζει να γεμίζει τα τραπέζια που βρίσκονται κατά μήκος αυτού του πανέμορφου, γραφικού κήπου, ενώ χορευτές και perfomer βρίσκονται παντού, από τη σκηνή μέχρι τα τραπέζια και τους διαδρόμους, προκειμένου να δημιουργήσουν μια πρώτη αλληλεπίδραση με τον κόσμο.

Καθώς αρχίζουμε να μπαίνουμε στο κλίμα, απολαμβάνουμε ένα ποτήρι λευκό κρασί, ενώ παράλληλα εξερευνούμε τον κατάλογο, ο οποίος είναι γεμάτος δελεαστικές επιλογές. Μετά από πολλή σκέψη, καταλήγουμε για ορεκτικό στα ψητά παντζάρια με λουκουμάδες, χόρτα και παλαιωμένο ξίδι Σαντορίνης, καθώς και στη σαλάτα panzanella με ντομάτα, mozzarella di buffala, αντζούγιες και προζυμένιο ψωμί. Ήταν όλα πεντανόστιμα -και πώς να μην είναι άλλωστε, καθώς την επιμέλεια του μενού φέτος έχει αναλάβει ο Άλκης Βαρδαραμάτος. Ο διακεκριμένος chef εστιάζει στη μεσογειακή κουζίνα, με έμφαση στις ελληνικές γεύσεις, δημιουργώντας ένα μενού που «φωνάζει» Ελλάδα. Εντωμεταξύ, οι χορευτές που βρίσκονται δίπλα μας και πλησιάζουν όλο και πιο κοντά, κάνουν μια πρώτη απόπειρα να μας μάθουν το χορευτικό που θα μας συντροφεύσει μέχρι το τέλος της βραδιάς, το χορευτικό του Lio -όπως θα το θυμόμαστε εμείς.

Στη σκηνή εκείνη την ώρα ανεβαίνουν οι πρώτοι perfomer, ερμηνεύοντας κομμάτια που αρχίζουν να ανεβάζουν το κέφι και τη διάθεση, ενώ τα εκπληκτικά τους κοστούμια τραβούν όλα τα βλέμματα πάνω τους.  Παρακολουθούμε πολλά και διαφορετικά νούμερα: Αρχικά πολύ τραγούδι, με all time classic κομμάτια, όπως το «Angels» του Robbie Williams ή το «You’re Simply the best», με όλους τους χορευτές στη σκηνή. Έπειτα, ακολουθούν ακροβατικά, με ένα ντουέτο που μαγεύει με τις κινήσεις του και τη χαρακτηριστική τελευταία πόζα, κατά την οποία η κοπέλα κάνει το γνωστό releve στο κεφάλι του παρτενέρ της. Η συνέχεια ήταν ακόμα πιο συναρπαστική, με μία σοπράνο, με συγκλονιστική φωνή που πραγματικά μας εντυπωσίασε, ενώ ο έμπειρος χορευτής που ανέβηκε έπειτα για poledancing, έμοιάζε σαν να κάνει μαγικά στη σκηνή. Και καθώς το show βρίσκεται σε εξέλιξη, τα νούμερα γίνονται ολοένα πιο αισθησιακά.

Στο Lío εκτός από το εξαιρετικό θέματα, βιώνεις και μια εξίσου μοναδική γευστική εμπειρία. Εμείς έχουμε ήδη προχωρήσει στα κυρίως πιάτα της βραδιάς, με δύο μακαρονάδες που μας φάνηκαν άκρως δελεαστικές και δεν γινόταν να μην τις δοκιμάσουμε. Η πρώτη επιλογή ήταν τα ζυμαρικά garganelli με ραγού από ουρά βοδιού και φέτα, ενώ η δεύτερη επιλογή ήταν η μακαρονάδα Cacio e Pepe, με σπαγγέτι alla chitarra και σκόνη shitake. Η γεύση τους; Μοναδική. Για μία ακόμη φορά, ο chef μας αφήνει απολύτως ικανοποιημένους και πραγματικά, δεν βλέπουμε την ώρα για να δοκιμάσουμε το γλυκό. Για αυτό και άμεσα επιλέγουμε το καρπάτσιο από ανανά με passion fruit, τζίντζερ και γρανίτα λάιμ, το οποίο αποφασίσαμε να το συνοδεύσουμε με ένα δροσιστικό κοκτέιλ. Για τους λάτρεις των γλυκών γεύσεων, το Passionista, ένα από τα signature κοκτέιλ του μπαρ, είναι ιδανική επιλογή, ενώ το προσωπικό βρίσκεται όλη την ώρα στη διάθεσή σου ώστε να σε βοηθήσει να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει στα δικά σου γούστα και να σου λύσει οποιαδήποτε απορία.

Με τη βραδιά να κυλά ευχάριστα, παρατηρούμε ότι τα νούμερα ανεβάζουν ρυθμό, με τον κόσμο που ολοκληρώνει το δείπνο του να σηκώνεται και να χορεύει υπό τους ήχους της μουσικής. Ωστόσο, φτάνει η πολυαναμενόμενη ώρα που το show αποκτά αυτή την αισθησιακή διάθεση, που προαναφέραμε. Τα κοστούμια παραμένουν λαμπερά και φανταχτερά -αλλά με μια πιο sexy εκδοχή, ακολουθώντας με συνέπεια τις μουσικές επιλογές, ενώ τα χορευτικά ξεκινούν να παραπέμπουν σε αυτό που είχαμε στο μυαλό μας ως «καμπαρέ». Οι χορευτές και οι χορεύτριες σαγηνεύουν το κοινό με τις κινήσεις και τα χορευτικά τους, ενώ αρχίζει και ένα διαδραστικό παιχνίδι, όπως για παράδειγμα όταν ξεκινούν να προσεγγίζουν τον κόσμο μοιράζοντας γλειφιτζούρια από το στόμα τους ή όταν δίνουν στους καθήμενους ένα σύντομο private dance.

Lio Mykonos

Εκτός από το αισθησιακό act από ένα ντουέτο χορευτριών, που πραγματικά μαγνητίζει τα βλέμματα, αλλά και το νούμερο, που οι άντρες χορευτές χορεύουν σε «Magic Mike» vibes, εμείς ξεχωρίσαμε ένα άλλο μέρος του σόου: Ίσως στην πιο αισθησιακή εικόνα της βραδιάς, ένας χορευτής ντυμένος chef, ζωγραφίζει με σοκολάτα το σώμα της παρτενέρ του, η οποία στο τέλος, καλυμμένη με αυτή την λαχταριστή στρώση σοκολάτας, αδειάζει ένα ποτήρι γάλα επάνω της. Όπως ήταν φυσικό, το κοινό τους αποθέωσε.

Το καμπαρέ σόου έφτανε σταδιακά προς το τέλος και πιάσαμε τους εαυτούς μας να παρακαλάμε από μέσα μας να μην τελειώσει. Και αυτό συνέβη, διότι πρόκειται για ένα θέαμα, το οποίο δεν χορταίνεις και μια εμπειρία που άπαξ και τη ζήσεις, δεν θα τη ξεχάσεις ποτέ. Στο τελευταίο νούμερο, όλοι οι χορευτές ανέβηκαν στη σκηνή και τραγούδησαν το «I love you baby». Όλος ο κόσμος ήταν όρθιος, χόρευε με την ψυχή του και τραγουδούσε δυνατά. Αυτή η στιγμή ήταν ίσως και το αποκορύφωμα της βραδιάς. Μόλις το σόου ολοκληρώθηκε, ο χώρος μεταμορφώθηκε σε ένα πολυτελές lounge club και τότε συνειδητοποίησα και συνάμα «αποκωδικοποίησα» αυτό που μου είπαν οι άνθρωποι του Lío: «Come for the cabaret, stay for the party!».

Συνοψίζοντας, το θρυλικό καμπαρέ του ομίλου Pacha παρουσιάζει ένα φαντασμαγορικό σόου που κόβει την ανάσα, με εντυπωσιακά χορευτικά και performances από καλλιτέχνες παγκόσμιας κλάσης, τραγουδιστές και χορευτές, με μουσική, κοστούμια και σκηνικά που θυμίζουν την αίγλη μιας άλλης εποχής. Είναι μια ολοκληρωμένη εμπειρία διασκέδασης, καθώς μπορείς να απολαύσεις το δείπνο σου, με ένα μενού γεμάτο από γευστικούς «θησαυρούς» που περιμένουν να τους ανακαλύψεις και ταυτόχρονα να παρακολουθήσεις ένα μοναδικό cabaret show, το οποίο χαρακτηρίζεται από λάμψη, κομψότητα, αισθησιασμό και πολυτέλεια. Πρόκειται για ένα διαδραστικό πρόγραμμα, που στόχο έχει να κάνει το κοινό ένα με το καστ. Φυσικά, δεν μπορούμε και να παραλείψουμε την premium εξυπηρέτηση από το προσωπικό, που ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς ευγενέστατο και χαμογελαστό.

Στο Lío η μουσική, ο χορός και το τραγούδι δεν σταματούν στιγμή, με αποτέλεσμα να προσφέρουν μια πρωτοποριακή εμπειρία ψυχαγωγίας, που αξίζει να βιώσεις και να απολαύσεις ξανά και ξανά!

πηγή

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.