Δεν σταματάει, θυμίζει Αργυρό- Πάλι πάτησε γκάζι

Εποχή, στα κόκκινα τα ζόρια, τα μυστήρια, οι ίντριγκες, τα νταηλήκια και οι απειλές.. Αλλά δεν δεν υπάρχει άλλος δρόμος, από αυτόν που έχει διαλέξει. Τι σημαίνει αυτό; Τι άλλο, παρά ότι να δουλεύει, να δουλεύει, να δουλεύει. Κάθε μέρα! Μόνο δουλειά!!! Να μην σταματάει να δείχνει στην αγορά, ότι κάθε φορά, την δουλειά την πάει ένα βήμα παραπέρα. Τον Αργυρό μου θυμίζει. Για σκέψου έναν εργαζόμενο, τον κάθε εργαζόμενο, να ξυπνάει το έτσι, με τόσο πόρωση, πόσο μπροστά θα ήμασταν σαν χώρα.

Σκέψεις σχετικά με τον Βασίλη Οικονόμου. Ένας από τους πιο ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους τραγουδιστές της νεότερης γενιάς, με τις προσεχείς εκλογές. Με καταγωγή από την Πάτρα. Δύο μόνο μήνες έχουν περάσει από το πολύ ξεσηκωτικό κομμάτι “Κατάλαβέ Το”, και το οποίο ακούγεται αρκετά. Και το γκάζι πάτησε ξανά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

To “Πάλι” μόλις κυκλοφόρησε. Και εύχεται να το αγαπήσουμε, όσο αυτός και η ομάδα του. Τους στίχους και την μουσική υπογράφει ο υπερταλαντούχος Λευτέρης Κιντάτος.

Ενώ την σκηνοθεσία ο μοναδικός Άλεξ Κωνσταντινιδης, δίνοντας άρωμα Ελλάδας στο βίντεο κλιπ.
Την παραγωγή και την ενορχήστρωση ανέλαβε να ντύσει ο κορυφαίος στο είδος του Μπρακούλιας Παναγιώτης.
Κυκλοφορεί από την εταιρεία Panik Entertainment Group.

Είμαστε έτοιμοι να σας το δείξουμε.

Δεν τελειώσαμε. Θα σας δείξουμε και την παρουσία του, σήμερα, στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Δείγμα ότι γίνεται καλή και σοβαρή δουλειά στο παρασκήνιο.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.