Χορηγούμενη μόνο για Cape Sol ;

Ανδρέας Κονδύλης - Βλάσσης Σταθοκωστόπουλος,

Κύριε Δήμαρχε του Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη,

Η χορηγούμενη ανάρτηση, που βάλατε στην σελίδα σας, στο facebook. Kαι κάνει λόγο για καντίνα, που έχει μετατραπεί σε κλαμπ. Καλά κάνατε που την βάλατε. Πολύ καλά. Και η οποία, φωτογραφίζει μια πολύ συγκεκριμένη επιχείρηση. Το Cape Sol, του Βλάση Σταθοκωστόπουλου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και σας ρωτάω εγώ, ήρεμα ρωτάω. Tο μαγαζί Bikini Beach. Δίπλα ακριβώς και δίπλα και από Voe. Τι άδεια έχει ; Έχει άδεια λειτουργίας ως νυχτερινό κέντρο, και διοργανώνει ως το πρωί και με είσοδο, τα party του γνωστού αριστερού σαιτ λούμπεν ; Μαθαίνω πως όχι. Είναι και οι γάμοι στη μέση, που διοργανώνει.

Και να το ξεκαθαρίσω. Τίποτα προηγούμενο δεν έχω με την εν λόγω επιχείρηση. Δεν ξέρω καν ποιος το έχει.

Άλλο θέλω να αναδείξω. Την στάση του Δημάρχου, σας φαίνεται αντικειμενική ; Προσωπικά όχι. Εξαντληθεί την αυστηρότητα του νόμου στον μπάρμπα Βλάση, και σε άλλη περίπτωση, που είναι ακριβώς η ίδια με την δική του, την υποστηρίζει.

Μα, γιατί να το κάνει αυτό ; Μήπως επειδή υποκινείται από προσωπικούς λόγους ή συμφέροντα ; Το κάνω πιο λιανά. Διότι κάνει δουλειές μαζί, με έναν εκ των μετόχων του Bikini ; Δεν το λέω εγώ, άλλοι μου το είπαν και το θέτω ως ερώτηση, για να μάθουν και οι άλλοι και εγώ. Να μάθουμε όλοι. Αν, πάντως, είναι αυτό, είναι θέμα σοβαρό. Πολύ σοβαρό.

Θα επανέλθω…

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.