Η Ζευγαρά «τρέλανε» ξανά όλο τον κόσμο

Η Ζευγαρά «τρέλανε» ξανά όλο τον κόσμο

«Τρέλανε» όλο τον κόσμο, διέψευσε πάλι όλα τα προγνωστικά και είναι έτοιμη για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Η Λένα Ζευγαρά πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα της. Χθες, βράδυ Τετάρτης, μια μέρα όχι μόνο θεωρητικά αλλά και πρακτικά πια “νεκρή”, εμφανίστηκε σε έναν από τους μεγαλύτερους χώρους εκδηλώσεων στη Κρήτη, με χωρητικότητα 2.500 θεατών, και το γέμισε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έκανε πραγματικότητα το όνειρο που είχε από μικρό παιδί, να γεμίζει τα στάδια. Κι απέδειξε ότι είναι γεννημένη για πολύ μεγάλα πράγματα.

Η Ζευγαρά, μετά την εμφάνιση της στη Κρήτη και τις “Αναδρομές” Live, ανέβηκε ακόμη πιο ψηλά στην κατάταξη της νύχτας, αποδεικνύοντας πως πλέον έχει πάει σε άλλο level. Στο πρώτο. Σε τέτοιους χώρους θα την βλέπετε πια. Ξεχάστε τα κλαμπάκια.

Οι μεγαλύτερες, πάντως, προκλήσεις θα είναι του χρόνου. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα παραμείνει στον Γιάννη Βουτυράκο και θα έχει βγάλει νέο ολοκληρωμένο cd. Υπό την επιμέλεια, φυσικά, του μέντορα και παραγωγού της, Μιχάλη Τουρατζίδη.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και πλήθος
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και πλήθος
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.