Με Κιάμο στη νέα εποχή

Πάνος Κιάμος

H νύχτα είναι η τέχνη του εφικτού, λέει ο Τσίπας. Ο Θανάσης Παπαγεωργίου, τόσα χρόνια, σε κρίσιμα εσωτερικά θέματα του FEVER, σε θέματα-κλειδιά, δεν έκανε καμία κολοτούμπα. Δεν έβγαλε κορώνες συντηρητισμού για εσωτερική κατανάλωση, γιατί απλά έχει γεννηθεί νικητής.

Έτσι και τώρα. Με ψυχραιμία και επαγγελματισμό, διαχειρίστηκε την αναγκαστική φυγή του Γιώργου Μαζωνάκη και συνεχίζει με Πάνο Κιάμο. Του έδωσε τα ηνία, κράτησε τον Δήμο Αναστασιάδη σταθερό και πρόσθεσε στην ομάδα του μια γνώριμη απ’ τα παλιά. Την Αποστολία Ζωή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Βέβαια, κάποιοι να περίμεναν να μη συνεχίσει τη λειτουργία του το Fever, όμως το επιτελείο του Παπαγεωργίου γνωρίζει αριθμητική: ξέρει ότι, σε επίπεδο λεφτών, στην μέχρι τώρα επιχειρηματική του δραστηριότητα στη νύχτα, πήρε τα περισσότερα από οποιoνδήποτε άλλον. Μόνο τη χρονιά 2000, που είχε Βίσση-Γαρμπή, οι οποίες ήταν επτά μέρες την εβδομάδα ασφυκτικά γεμάτες, να φανταστείτε τι πήρε. Άσε το 2005-2006, που εμφανίζονταν στο Fever η μεγάλη νικήτρια της τότε Eurovision, Έλενα Παπαρίζου…Πόλεμος κανονικός. Παράλληλα, εκείνα τα χρόνια, διατηρούσε και το FIX και καθημερινές ..έδιωχναν κόσμο.

Αυτό που πολλοί δεν αντιλαμβάνονται για τον Παπαγεωργίου είναι ότι στη διάρκεια του χρόνου προνόησε να επενδύσει και σε άλλες δουλειές. Και, επομένως, από χόμπι και μόνο κάθεται σήμερα στη νύχτα. Σε αντίθεση με αρκετούς άλλους, της ίδιας συνομοταξίας, που η επιβίωση τους, εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τα νυχτερινά τους κέντρα.

Διαβάστε επίσης : Fever : Άμεση και δυναμική αντίδραση, στην αποχώρηση του Μαζώ- Η απόφαση της ολονύχτιας σύσκεψης

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.