Ζευγαρά μακριά από κακοτοπιές, με Στρατηγούς Τουρατζίδη – Βουτυράκο

Γιάννης Βουτυράκος- Λένα Ζευγαρά & · Μιχάλης Τουρατζίδης

Είδα τις πιο πολλές σκηνές του έργου από την ακύρωση των καλοκαιρινών συναυλιών σχεδόν όλων πια των ελληνικών τραγουδιστών και το πρώτο που σημείωσα είναι ότι το έχουν παραξηλώσει με το… χαφιεδισμό και ρουφιανιλίκι κάποιοι γνωστοί-άγνωστοι.

Υπάρχει και άλλο που γράφει στο φύλλο αγώνα του TsipasBlog. Από την πλευρά του Γιάννη Βουτυράκου. Του ιδιοκτήτη του νέου και υπό ριζικά ανακαινιζόμενου νυχτερινού κέντρου Tokyo, και κατ επέκταση “συνιδιοκτήτης” του καλλιτεχνικού brand Λένα Ζευγαρά. Ο άλλος “συνιδιοκτήτης” είναι ο Μιχάλης Τουρατζίδης, ο μέντορας και παραγωγός της. Αυτοί οι δύο, που λέτε, λες κι οσμίστηκαν τις βόμβες, τον κίνδυνο. Ε, αφού “οσμίστηκαν” αυτό που εμείς οι άλλοι δεν περιμέναμε. Αποφάσισαν από κοινού πως είναι προτιμότερο και πιο χρήσιμο να αναβάλουν τις επόμενες εκδηλώσεις του καλοκαιρινού.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Φοβερό. Γιατί το team της Ζευγαρά, το τρίποντο δεν μπήκε ενώ ήταν ξεμαρκάριστο, αλλά σούταρε σε κίνηση και κάτω από την πίεση κορονοϊού. Γιατί να τελειώσει την επίθεση με μπούκα, να βρει την τρύπα και να πλησιάσει στο ταμπλώ; Κότσαρε το τρίποντο και καθάρισε.

Τουρατζίδης – Βουτυράκος, λοιπόν, δείχνουν πως είναι Στρατηγοί, που ναι μεν οδηγούν την Ζευγαρά στη νίκη, αλλά αφού πρώτα την προστατέψουν από τις κακοτοπιές.

Διαβάστε επίσης : Σοβαρή, πολύ σοβαρή

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.