Σοβαρή, πολύ σοβαρή

Λένα Ζευγαρά

”Προσοχή στον κορονοϊό! Να προσέχετε, να τηρείτε με υπευθυνότητα τις αποστάσεις ασφαλείας από τους γύρω σας” συστήνει η κυβέρνηση και οι ειδικοί στους πολίτες. Για ένα πρόβλημα, που έχει βάλει στην πρίζα τον πλανήτη όλο.

Η Λένα Ζευγαρά, δεν είναι μόνο τραγουδίστρια-φαινόμενο. Πάνω απ’ όλα καταλαβαίνει και προβληματίζεται με αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση, που όλοι βιώνουμε με τον κορωνοϊό. Και, επομένως, προσπαθεί να διευκολύνει την πολιτεία, αλλά και τους επιχειρηματίες, που είχε έρθει σε συμφωνία για καλοκαιρινή της εμφάνιση.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Επειδή, λοιπόν, αυτή και η ομάδα που την στελεχώνει, είναι σοβαροί, δεν είναι της πλάκας, δεν είναι επιπόλαιοι, δεν κοιτάνε μόνο το συμφέρον τους, αποφάσισαν να αναβάλουν τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις με πολύ κόσμο έως το τέλος Αυγούστου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Μετά τις πρόσφατες ανακοινώσεις των μέτρων της Κυβέρνησης αύξηση κρουσμάτων Covid-19 και σεβόμενοι των οδηγιώνγια διασφάλισητ υγείας όλων μας, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε την ακύρωση ακόλουθών προγραμματισμένων συναυλιών της Κυρίας Λένα Ζευγαρά 14/08 Κουρούτα Αμαλιάδα 15/08 Καλλιθέα Χαλκιδική 22/08 Ρόδος 23/08 Ζάκυνθος 29/08 Βόλος Σας ευχαριστούμε κατανόηση και την υποστήριξη σας. Ευχόμαστε προσευχόμαστε να είμαστε κοντά σας συντομότερο. μουσική πάντα ένωνε και θα ενώνει τους ανθρώπους! MIT MICHAEL TOURATZID"

Διαβάστε ακόμα: Μήνυμα Σταμάτη Γονίδη στους κυβερνώντες

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.