Τέτοια τρέλα ποτέ άλλοτε- Πήδηξε στη θάλασσα, επειδή έφαγε πρόστιμο

Τέτοια τρέλα ποτέ άλλοτε- Πήδηξε στη θάλασσα, επειδή έφαγε πρόστιμο

Ας πούμε, ότι μπλέξατε. Στις σπουδές, στη δουλειά, στη γειτονιά, υπάρχει ένας αόρατος εχθρός, που συνεχώς σας προκαλεί και σας κάνει δύσκολη τη ζωή. Απαιτεί με τη βία, αυτά που σας ανήκουν. Απειλεί τη ζωή σας ή αγαπημένα σας πρόσωπα. Εσείς είστε άνθρωπος φιλήσυχος, ειρηνικός. Δεν σκέφτεστε να του ανταποδώσετε τα ίσα. Αυτός αποθρασύνεται. Η διαλλακτική σας στάση, εκλαμβάνεται σαν αδυναμία, δειλία. Εκείνος απαιτεί ακόμα περισσότερα και κάνει τις πρώτες βίαιες κινήσεις εναντίον σας. Σας ωθεί στο μη περαιτέρω.  Ποια είναι τα όριά σας; Η «κόκκινη γραμμή» σ’ αυτήν την τρομοκρατία που δέχεστε; Να τον αγνοήσετε είναι αδύνατον. Ή θα αντισταθείτε ή θα παραδοθείτε στις ορέξεις του.  

Ποια είναι τα όριά σας; Η «κόκκινη γραμμή» σ’ αυτήν την τρομοκρατία που δέχεστε; Να τον αγνοήσετε είναι αδύνατον. Ή θα αντισταθείτε ή θα παραδοθείτε στις ορέξεις του.   

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτό βιώνουμε επί μήνες με τον κορονοϊό. Διεκδικεί όλο και περισσότερα από τη ζωή μας, με αποτέλεσμα η υπομονή να τελειώνει και κάποιοι να οδηγούνται στην… “τρέλα”.

Διάβασα ότι επιχειρηματίας στο Ναύπλιο πήδηξε στη θάλασσα επειδή… έφαγε πρόστιμο.

Ειδικότερα, το βράδυ της Τετάρτης, όταν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν σε κατάστημα παράβαση του αριθμού των ατόμων, με αποτέλεσμα να επιβληθεί, το κλείσιμο του καταστήματος και πρόστιμο αρκετών χιλιάδων ευρώ, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος πήδηξε στη θάλασσα, σε μια κίνηση απόγνωσης.

Προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση, καθώς πολύς κόσμος δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί, ενώ με την βοήθεια κάποιων ψυχραιμότερων, ανεσύρθει σε κατάσταση σοκ ο ιδιοκτήτης της καφετέριας από την θάλασσα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.